همه چیز درباره پرونده کلاهبرداری کینگ مانی و توکن KIM

همه چیز درباره پرونده کلاهبرداری کینگ مانی و توکن KIM - کلاهبرداری کینگ مانی

رمزارزها توکن های دیجیتالی هستند. دنیای پر رمز و راز ارز دیجیتال فقط مختص بیت کوین و چند آلت کوین نیست، بلکه یک دنیای متنوع و گسترده است. همین گستردگی و غیرمتمرکز بودن موجب بروز مشکلاتی شده و کلاهبرداری های زیادی در این حوزه انجام شده است. کلاهبرداری کینگ مانی یکی از همین مشکلات است.

رمز ارز کینگ مانی با نماد KIM، به دلیل قیمت بالایی که داشت کاربران زیادی را به خود جلب کرده بود. متاسفانه اطلاعات دقیقی در مورد توسعه‌دهندگان این توکن وجد ندارد و فقط یک آدرس در وب‌سایت آنها ذکر شده است. همچنین درباره الگوریتم اجماع KingMoney نیز اطلاعات درستی در دسترس نیست. همین دو مورد کافی است تا بتوان کلاهبرداری کینگ مانی را تایید کرد.

ارز دیجیتال کینگ مانی در صرافی utbyte و p2pb2b خرید و فروش می شوند که به نظر می رسد خیلی معتبر نباشند. همچنین این دو صرافی قبلا هم پروژه های کلاهبرداری و ارزهای نامعتبری را معرفی کرده بودند. از زمان پیدایش رمز ارزها و محبوبیت آنها در ایران، همواره شاهد کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال بوده‌ایم. حالا نیز کلاهبرداری کینگ مانی مورد دیگری است که کاربران ایرانی را طعمه خود قرار داده است.

لازم به ذکر است که رمز ارز کینگ مانی مختص ایران است و جزو ارزهای دیجیتال جهانی نیست. جالب است بدانید قبلاً درباره کلاهبرداری صرافی اکسننس ناگفته هایی را با شما به اشتراک گذاشتیم اما در این مطلب ضمن معرفی این توکن، پرونده کلاهبرداری آن را نیز بررسی می کنیم.

رمز ارز کینگ مانی چیست؟

کینگ مانی یک رمز ارز است که در صرافی های ارز دیجیتال ایرانی خرید و فروش می شود. سایت کینگ مانی kingmoney.io این کریپتو کارنسی را اینگونه توصیف می کند: “کینگ مانی (King Money) یک ارزدیجیتال است که با هدف انتقال دارایی آسان در صنعت دیجیتال مارکتینگ ایجاد شده است”. این توکن در سال 2018 وارد بازار ارزهای دیجیتال شده است.

کلاهبرداری کینگ مانی سال هاست که انجام می شود و متاسفانه افراد زیادی سرمایه خود را از دست داده‌اند. این توکن در هیچ صرافی معتبری عرضه نمی شود، اما سایت آن ادعا می کند که می توان آن را به بیت کوین تبدیل کرد. با توجه به بررسی های انجام شده توسط کارشناسان این امکان فعلا وجود ندارد و احتمال می رود در آینده هم امکان‌پذیر نباشد.

بیشتر بخوانید : توکن چیست؟

در ادامه مبحث کلاهبرداری کینگ مانی باید بگوییم که این توکن در ابتدای شروع فعالیت خود روند رو به رشدی داشت و همین امر باعث شد کاربران زیادی جذب آن شوند. ارز دیجیتال King Money در اواخر سال ۲۰۲۰، حدود ۴۶۲۰ دلار افزایش قیمت داشت. اما حالا قیمت این ارز دیجیتال بسیار کاهش یافته و روند نزولی پبدا کرده است.

همه چیز درباره پرونده کلاهبرداری کینگ مانی و توکن KIM - کلاهبرداری کینگ مانی
نقد و بررسی وایت پیپر کینگ مانی

وایت پیپر کینگ مانی

وایت پیپر یا اوراق سفید، اسنادی است که جزئیات هر پروژه کریپتوکارنسی را به کاربران نشان می دهد. در هر Whitepaper اطلاعاتی مانند اهداف پروژه، اعضا تیم توسعه دهنده، نحوه ماین کردن توکن و … وجود دارد. همچنین با نگاه به حجم وایت پیپر King Money، می توان به کلاهبرداری کینگ مانی پی برد.

در بررسی کلاهبرداری کینگ مانی می بینیم که در وایت پیپر آن که 6 صفحه است اطلاعات درست و دقیقی ذکر نشده است. اگر اوراق سفید این ارز دیجیتال را با دقت بیشتری بررسی کنید متوجه می شوید که یک ارز نامعتبر و غیرقانونی است. این توکن ما را یاد سایت های پانزی جدید می اندازد. حجم وایت پیپر کینگ مانی در مقایسه با ارزهای دیگر مانند اتریوم بسیار کم است. اما تمرکز ما بر روی محتوای این اسناد است نه مقدار آنها. همچنین در این اسناد به اعتبار و امنیت این پروژه اشاره‌ای نشده است.

نحوه استخراج ارز دیجیتال کینگ مانی

در ادامه مبحث کلاهبرداری کینگ مانی، به چگونگی استخراج این رمز ارز می پردازیم. در استخراج ارز دیجیتال کینگ مانی نیز از همان روش ماینینگ بیت کوین، SHA-256 استفاده می شود. بنابراین می توان از دستگاه استخراج بیت کوین (ایسیک) برای ماینینگ استفاده کرد. مراحل و نحوه استخراج این توکن، کلاهبرداری کینگ مانی را ثابت می کند.

اثبات کلاهبرداری کینگ مانی

در این بخش می خواهیم کلاهبرداری کینگ مانی را با دلایل مختلف توضیح دهیم. یک پروژه ارز دیجیتال باید هدفمند و معتبر باشد. حتی پروژه میم کوین نیز دارای اهداف و برنامه است. بایم مثال شیبا اینو خود را یک صرافی غیر متمرکز معرفی می کند یا دوج کوین که می گوید یک ارز مبادلاتی برای معاملات کوچک است.

اغلب کلاهبرداران کریپتو از بسیاری از تاکتیک ‌های مشابه در جرایم مالی دیگر استفاده می‌ کنند. برای مثال کلاهبرداری‌ های پمپاژ و تخلیه که سرمایه‌گذاران را به خرید دارایی با ادعاهای جعلی درباره ارزش آن یا تلاش آشکار برای سرقت دارایی‌ های دیجیتال ترغیب می‌ کنند.

در مورد کلاهبرداری کینگ مانی این رمز ارز، از بیت کوین برای جلب اعتماد کاربران استفاده کرد. هدف این پروژه تسهیل معاملات شبکه‌های نتورک مارکتینگ (بازاریابی شبکه‌ای) بود. این تیم افراد را تشویق به خرید ارز دیجیتال KIM کردند. با عدد نجومی که این ارز برای ارزش بازار خود بیان می کند دلیل محکمی برای غیرقانونی و کلاهبرداری بودن آن است. برای کسب اطلاعات بشتر درباره این توکن می توانید به پایگاه پایگاه الکسا مراجعه کنید.

کلاهبرداری کینگ مانی و صرافی یوتی بایت

در ادامه مبحث کلاهبرداری کینگ مانی، به بررسی صرافی عرضه کننده آن می پردازیم. یوتی بایت (UtByte) در حقیقت کیف پول رمز ارز کینگ مانی است. اما یوتی بایت خود را یک صرافی معتبر معرفی می کند که ارز کینگ مانی را عرضه کرده است. جالب است بدانید که براساس داده های سایت Similar Web، آمار کلی بازدید از این سایت کمتر از ۱۰۰ هزار بازدیدکننده می باشد. در حالیکه یک صرافی معتبر خیلی بیشتر از این تعداد بازدیدکننده دارد.

همچنین بیشتر بازدیدکنندگان این سایت ایرانی می باشند که دلیل دیگری بر کلاهبرداری کینگ مانی و بین‌المللی نبودن آن است. البته اگر دقت کنید و به آمار سایت الکسا نگاه کنید، می بینید که از کشور آلمان نیز بازدیدهایی را نشان می دهد. این امر به دلیل استفاده از VPN رخ می دهد و در واقع نوعی خطا است.

همان طور که در مطلب بالا نیز گفته شد ارزش بازار این این ارز حدود 31 میلیارد دلار گزارش شده است. با بررسی دیگر رمزارزها می بینیم که ارزش این توکن از اتریوم و ریپل بیشتر است، در حالیکه بازار واقعی و جهانی این ادعا را رد می کند. بنابراین نتیجه می گیریم که کلاهبرداری کینگ مانی حقیقت دارد و همه این موارد آن را ثابت می کند. 

یکی از دلایل دیگر برای اثبات کلاهبرداری کینگ مانی، همین صرافی عرضه کننده آن یعنی UtByte است. این صرافی در روزهای اولیه عرضه این توکن اماری را منتشر کرد که مارکت کپ کینگ مانی از اتریوم بیشتر بود. همین امر کلاهبرداری بودن صرافی و رمز ارز KIM را ثابت می کند.

مقدار نقدینگی یک کریپتوکارنسی در واقع مقدار ارز دیجیتال یا تعداد توکن ‌هایی است که در قراردادهای هوشمند قفل شده‌اند تا افراد را قادر به خرید و فروش دارایی ‌ها در صرافی ‌های غیرمتمرکز کنند. اگر نقدینگی کمتر از 100000 دلار است یا با نرخ قابل توجهی در حال کاهش است، احتمالاً یک کلاهبرداری است.

همه چیز درباره پرونده کلاهبرداری کینگ مانی و توکن KIM - کلاهبرداری کینگ مانی
نحوه جلوگیری از کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال

چگونه از کلاهبرداری ارزهای دیجیتال جلوگیری کنیم؟

کلاهبرداران همیشه راهی برای سرقت پول شما با استفاده از ارز دیجیتال پیدا دارند. حال سوال اینجاست که چطور از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنیم. در ادامه چند راه حل برای پیشگیری از اینگونه اتفاقات بیان می کنیم. یکی از مواردی که می توان به کلاهبرداری بودن یک صرافی یا رمز ارز، مانند کلاهبرداری کینگ مانی پی برد، این است که به افرادی که به شما قول می دهند می توانید به سرعت و به راحتی در بازارهای رمزنگاری پول درآورید، اعتماد نکنید.

هرگز دوستیابی آنلاین و مشاوره سرمایه گذاری را با هم ترکیب نکنید. اگر با شخصی در یک سایت یا اپلیکیشن دوستیابی ملاقات کردید، و او می‌خواهد به شما نشان دهد که چگونه در ارز دیجیتال سرمایه‌گذاری کنید، یا از شما بخواهد که برای او رمز ارز ارسال کنید، این یک کلاهبرداری است.

کلاهبرداری های سرمایه گذاری

کلاهبرداری های سرمایه گذاری اغلب به شما وعده می دهند که می توانید بد.ن هیچ گونه سرمایه‌ای  پول زیادی به دست آورید. یک به اصطلاح مدیر سرمایه گذاری با شما تماس می گیرد. آنها قول می دهند که پول شما را افزایش دهند، اما تنها در صورتی که ارز دیجیتال خریداری کنید و آن را به حساب آنلاین آنها منتقل کنید، می توانید سود و پورسانت دریافت کنید.

برای مثال کلاهبرداری کینگ مانی، جزو مواردی است که از طریق بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ، اقدام به کلاهبرداری از کاربران می کنند. معمولاً کلاهبرداران بدون جزئیات یا توضیح، ادعاهای بزرگی می کنند. صرف نظر از سرمایه گذاری، باید نسبت به نحوه کارکرد آنها اطلاعاتی کسب کنید.

مقدار نقدینگی یک کریپتوکارنسی در واقع مقدار ارز دیجیتال یا تعداد توکن ‌هایی است که در قراردادهای هوشمند قفل شده‌اند تا افراد را قادر به خرید و فروش دارایی ‌ها در صرافی ‌های غیرمتمرکز کنند. اگر نقدینگی کمتر از 100000 دلار است یا با نرخ قابل توجهی در حال کاهش است، احتمالاً یک کلاهبرداری است.

لازم به ذکر است که علاوه بر صرافی ها و ارزهای کلاهبرداری مانند کلاهبرداری کینگ مانی، کیف پول های دیجیتال جعلی نیز وجود دارد. کیف پول دیجیتال برای ذخیره، ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال استفاده می شود. کلاهبرداران یک کیف پول دیجیتال جعلی طراحی می کنند تا کاربران را با ارائه کلید خصوصی یا کدی که کیف پول را قادر به باز شدن می کند، فریب دهند.

همه چیز درباره پرونده کلاهبرداری کینگ مانی و توکن KIM - کلاهبرداری کینگ مانی
چگونگی گزارش کلاهبرداری ارزهای دیجیتال

نحوه گزارش کلاهبرداری ارزهای دیجیتال

شما می توانید کلاهبرداری های ارزهای دیجیتال را به سازمان های زیر گزارش کنید. البته این موارد در مورد صرافی ها و رمز ارزهای جهانی صدق می کند. کلاهبرداری های مربوط به ارزهای دیجیتال و صرافی های داخلی مانند کلاهبرداری کینگ مانی، باید به سازمان ها و نهادهای دولتی داخلی گزارش داده شوند.

  • کمیسیون تجارت فدرال
  • کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC)
  • کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC)
  • مرکز شکایات جرایم اینترنتی (IC3)

پیشنهادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید

ما در این مطلب از ایتسکا به بررسی کلاهبرداری کینگ مانی پرداختیم. این پرونده یک کلاهبرداری بسیار بزرگ در حوزه کریپتوکارنسی می باشد. یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای این کلاهبرداری را انجام داده است. توسعه‌دهندگان رمزارز کینگ مانی، با به وجود آوردن نوسانات ساختگی در قیمت این توکن، کاربران زیادی را به سرمایه‌گذاری در آن ترغیب کرده‌اند.

این نوسان به قدر زیاد بود که قیمت هر واحد کینگ‌مانی در چند ماه، از ۴ یورو به چندین هزار یورو افزایش یافت. خوشبختانه پس از چندین گزرش توسط کاربران در مورد کلاهبرداری کینگ مانی، نهادهای دولتی اقدام به بازداشت مدیران و توسعه‌دهندگان این رمز ارز کردند. این پرونده هزاران شاکی دارد و رسیدگی به آن ادامه دارد. نکته جالب توجه این است که هیچکدام از صرافی ها و سایت های معتبر خارجی و بین‌المللی ارز دیجیتال کینگ مانی را معرفی و بررسی نکرده‌اند.

همچنین سایت های داخلی که این ارز را به عنوان یک سرمایه گذاری خوب معرفی می کنند قطعا در کلاهبرداری کینگ مانی دست دارند و از این پروژه سود می برند. پیشنهاد ما این است که قبل از اقدام به سرمایه گذاری و خرید و فروش هر رمز ارزی اطلاعات کافی در مورد آن را به دست آورید. همچنین از معتبر و قانونی بودن آن نیز اطمینان حاصل کنید. لازم به ذکر است که هر گونه سوال و نظری دارید می توانید با کارشناسان ما در سایت ایتسکا، در میان بگذارید.

سوالات متداول

آیا کینگ مانی با سایر ارزها متفاوت است؟

هر چند امکان تبدیل کینگ مانی به بیت کوین و بالعکس وجود دارد، اما این دلیلی برای معتبر و قانونی بودن آن نیست. با توجه به مطالب و دلایلی که در بالا ذکر شد با اطمینان می توان گفت ادعای کلاهبرداری کینگ مانی درست بوده و این رمز ارز، یک ارز دیجیتال نامعتبر است.

آیا ارز دیجیتال پول واقعی است؟

Crypto برای رفع نیاز به شخص ثالث ایجاد شده است و برای تکمیل تراکنش فقط به اینترنت نیاز دارد. Crypto فقط به صورت دیجیتالی وجود دارد و نمی توان آن را به صورت فیزیکی برداشت. بنابراین، شما هرگز مانند یک اسکناس، یک بیت کوین را در دست نخواهید داشت.

کدام کشور ارز دیجیتال دارد؟

برخی از کشورها از جمله چین، هند، نیجریه و باهاما قبلا ارزهای دیجیتال را عرضه کرده اند. سایرین مانند سوئد و ژاپن در حال آماده شدن برای عرضه احتمالی هستند.

چند نوع ارز دیجیتال وجود دارد؟

4 نوع ارز دیجیتال وجود دارد. همه آنها به فناوری بلاک چین وابسته هستند، اما تفاوت های زیادی وجود دارد. به طور کلی، ما آنها را به چهار دسته طبقه بندی می کنیم: ارزهای دیجیتال پرداخت، توکن ها، استیبل کوین ها و ارزهای دیجیتال بانک مرکزی.

آیا ارز دیجیتال امن است؟

با وجود ماهیت غیرمتمرکز آن، تراکنش‌ ها در اکثر شبک ه‌های ارزهای دیجیتال بسیار امن هستند – تا زمانی که کاربران رمزارز اقدامات احتیاطی را انجام دهند. فناوری بلاک چین ذاتا امن است.

سریع ترین ارز دیجیتال در حال رشد کدام است؟

سولانا سریع‌ترین بلاک چین در جهان و سریع‌ترین اکوسیستم در حال رشد در حوزه رمزنگاری است که هزاران پروژه شامل Defi، NFTs، Web3 و غیره را در بر می‌گیرد. سولانا با حفظ یک وضعیت جهانی واحد در مقیاس شبکه، ترکیب پذیری بین پروژه های اکوسیستم را تضمین می کند.

کدام ارز دیجیتال آینده خوبی دارد؟

·         بیت کوین
·         اتریوم
·         سکه بایننس
·         کاردانو
·         Polygon
·         Terra 2.0
·         آوالانچ

0امتیازی ثبت نشده

متوسط امتیاز از 0 کاربر

0 رای
0 رای
0 رای
0 رای
0 رای

ارسال نظر و ثبت امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انصراف

لطفا ابتدا لاگین نمایید.