آموزش ناحیه فلیپ Flip در مولتی تایم فریم – تمرین مشخص کردن ناحیه فلیپ در تایم فریم های مختلف

ناحیه فلیپ Flip در مولتی تایم فریم

در این قسمت ناحیه فلیپ Flip در مولتی تایم فریم بررسی خواهد شد و طبق معمول می خواهیم با استفاده از این تکنیک نواحی عرضه و تقاضا را زود تر تشخیص داده و تاییدیه های لازم را از تایم فریم های پایین تر دریافت کنیم.

در درس قبلی به آموزش ناحیه فلیپ پرداختیم. توصیه می کنیم قبل از مطالعه این درس حتما درس های قبلی ما از جمله آموزش نواحی عرضه و تقاضا و نیز آموزش ناحیه فلیپ را مطالعه کنید تا درک مطالب برایتان راحت تر باشد.

این مقاله درس 41 از دوره اسمارت ایتسکا (پرایس اکشن پیشرفته) می باشد. این دوره صفر تا صد به صورت کاملا رایگان در اختیار دانشجویان قرار گرفته و می توانید از طریق لینک زیر به سایر درس های دوره دسترسی داشته باشید.

ناحیه فلیپ Flip در مولتی تایم فریم

ناحیه فلیپ اغلب در دل همان نواحی عرضه و تقاضا که در درس های قبلی نحوه رسم آنها را یاد گرفتیم واقع شده است. ولی با مشخص کردن نواحی فلیپ می توانیم نواحی عرضه و تقاضا را محدود تر کرده و در موقعیت های بهتری وارد بازار شوید. پس در ادامه به مشخص کردن ناحیه فلیپ در تایم فریم های مختلف و از بزرگترین تایم فریم تا کوچک ترین آن می پردازیم.

ناحیه فلیپ در تایم فریم 15 دقیقه ای 15m

دوباره برای تمرین بیشتر به تایم فریم پایین تر یعنی تایم 15 دقیقه ای مراجعه می کنیم. در این تایم فریم ابتدا در ناحیه A قرار داریم. بازار کمی بالا رفته است ولی قبل از رسیدن به  CHOCH می بینیم که ناحیه فلیپ ایجاد شده است.

در درس قبلی بیان کرده بودیم که فلیپ همراه با CHOCH ارزش بیشتری دارد و به تنهایی نمی تواند تاییدیه ای مناسب برای ترید باشد. پس ریسک نکرده و ترجیحا در ناحیه A وارد پوزیشن Long نمی شویم و تا رخ دادن CHOCH منتظر می مانیم.

بازار قبل از رسیدن به چاک دوباره پایین برگشته و ناحیه تقاضای فلیپ که رسم کرده ایم را لمس کرده است و دوباره پولبک زده و بالا رفته است. دقت کنید قرار نیست همیشه در حال ترید و معامله باشیم. هدف ما پیدا کردن پول های بزرگ هوشمند در بازار و معامله در جهت این پول های عظیم و کسب سود می باشد.

هنگام معامله بار ها به تایم فریم های مختلف مراجعه کرده و زمانی که تاییدیه های مختلف را دریافت کردیم اقدام به معامله می کنیم.

بازار بالا رفته و به نقطه B رسیده است. در این قسمت دوباره تنها ناحیه فلیپ دیده می شود. و چون این ناحیه بدون رخ دادن CHOCH ایجاد شده است اعتبار کمتری دارد.

ناحیه فلیپ در تایم فریم 15 دقیقه ای 15m
ناحیه فلیپ در تایم فریم 15 دقیقه ای 15m

ناحیه فلیپ در تایم فریم 5 دقیقه ای 5m

دوباره به تایم فریم های پایین تر و این بار به تایم فریم 5 دقیقه ای مراجعه می کنیم. اگر دوره پرایس اکشن ال بروکس ما را مطالعه کرده اید حتما دیده اید که در آن آموزش برای اکثر مثال هایمان از تایم فریم 5 دقیقه ای استفاده کرده ایم.

در شکل زیر کادر قرمز رنگ همان ناحیه فلیپ رسم شده در تایم فریم 15m بود. و دوباره ناحیه فلیپ در تایم فریم 5m را رسم می کنیم.

دوباره از پرایس اکشن قدیمی تر یعنی قسمت A شروع می کنیم. بازار بعد از رسیدن به کف A پولبک زده و در حال بالا رفتن می باشد.

اگر دقت کنید قبل از ایجاد CHOCH یک ناحیه فلیپ ایجاد شده است و چون هم ناحیه فلیپ و هم CHOCH همزان با هم در نمودار دیده می شود ، این ناحیه تقاضا معتبر می باشد.

ناحیه فلیپ تقاضای رسم شده در تایم فریم 15 دقیقه ای که با کادر قرمز رنگ رسم کرده ایم در این تایم فریم نیز دیده می شود.

حال به قسمت B رسیده ایم. در این قسمت نیز می بینیم قبل از رخ دادن CHOCH فلیپ رخ داده و می توانیم ناحیه محدود تر فلیپ را که با کادر زرد رسم کنیم.

ناحیه فلیپ در تایم فریم 5 دقیقه ای 5m
ناحیه فلیپ در تایم فریم 5 دقیقه ای 5m

ناحیه فلیپ در تایم فریم 1 دقیقه ای 1m

و در انتها ناحیه فلیپ در تایم فریم 1 دقیقه ای 1m را بررسی می کنیم. افراد مبتدی و تریدر هایی که در ابتدای کار قرار دارند باید معاملات خود را از تایم فریم های بالا تر آغاز کنند و تا زمانی که در فارکس حرفه ای نشده اند نباید در تایم فریم های پایین تر معامله کنند.

ولی ما به مرور زمان که در درس ها پیش می رویم کم کم و قدم به قدم اقدام به تحلیل و بررسی تایم فریم های پایین تر نیز می کنیم.

در شکل زیر در پرایس اکشن کمی عقب تر رفته و چارت را بررسی می کنیم. در قسمت A که در حال تقاضای تایم فریم 15 دقیقه ای واقع شده است ، دوباره یک ناحیه فلیپ ایجاد شده و باعث محدود شدن ناحیه عرضه و تصمیم گیری بهتر برای نقطه ورود به بازار و اوردرShort  شده است.

ناحیه فلیپ در تایم فریم 1 دقیقه ای 1m
ناحیه فلیپ در تایم فریم 1 دقیقه ای 1m

در پرایس اکشن کمی جلوتر رفته و به جدید ترین پرایس اکشن ها می رسیم. اگر دقت کنید یک CHOCH در کف دیده می شود و می توان بر اساس همین CHOCH ناحیه نقاضا در بازار را رسم کرد.

ناحیه فلیپ در تایم فریم 1 دقیقه ای 1m
ناحیه فلیپ در تایم فریم 1 دقیقه ای 1m

اگر به نواحی رسم شده در تایم فریم های بالاتر که با رنگ های متفاوتی رسم کرده ایم و در این تایم فریم 1m دیده می شود دقت کنید ، خواهید دید قیمت به این نواحی عکس العمل نشان می دهد.

در درس های آینده نحوه تحلیل و معامله در مولتی تایم فریم را آموزش خواهم داد. فقط قبل از هر کاری ابتدا باید بر این مفاهیم و اصول اولیه مسلط شوید.

0امتیازی ثبت نشده

متوسط امتیاز از 0 کاربر

0 رای
0 رای
0 رای
0 رای
0 رای

نظرات و بررسی های کاربران

2 دیدگاه برای “آموزش ناحیه فلیپ Flip در مولتی تایم فریم – تمرین مشخص کردن ناحیه فلیپ در تایم فریم های مختلف

  1. محسن

    سلام. کدام کندلها و بر اساس چه معیاری به عنوان ناحیه فیلیپ انتخاب می شود؟

    • زینب اصغری

      سلام. مشخص کردن ناحیه فیلیپ داخل دو تا مقاله کامل توضیح داده شده.

ارسال نظر و ثبت امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انصراف

لطفا ابتدا لاگین نمایید.