استراتژی معاملاتی چیست؟ – انواع استراتژی معاملاتی در فارکس | ساخت استراتژی شخصی

استراتژی معاملاتی در فارکس

استراتژی معاملاتی یعنی ساختن برنامه ای دقیق و استفاده از تمامی منابع و امکانات برای رسیدن به هدف نهایی ، یعنی موفقیت و کسب سود در یک معامله. در اصل شما برای رسیدن به یک نتیجه ی خوب نیاز به یک استراتژی خوب دارید .

معامله کردن در بازار های مالی نیز مانند بقیه امور نیازمند یک استرتژی مناسب است .وقتی صحبت از استراتژی ترید مناسب می‌کنیم از یک چیز ثابت حرف نمی‌زنیم .استراتژی مناسب برای شما بسته به موقعیت و شرایط شما و خیلی از عوامل دیگر تعریف می‌شود . شما برای موفقیت در بازار های مالی نیازمند استراتژی مخصوص و منحصر به خودتان هستید .

در انتهای مقاله نحوه ماشینی کردن استراتژی را از دید اسمارت مانی برایتان آموزش داده ایم.

مراحل ساخت استراتژی

گام اول✔️ نقطه ورود به معامله
گام دوم⚡️ مشخص کردن استاپ لاس
گام سوم🚥 مدیریت معاملات
گام چهارم🚧 مدیریت ریسک

ویدئو آموزش ساخت استراتژی

لینک ویدئو در یوتیوب

لینک ویدئو در آپارات

در این مقاله انواع استراتژی های معاملاتی را بررسی کرده و نحوه طراحی استراتژی را بیان می کنیم.

استراتژی معاملاتی در فارکس
استراتژی معاملاتی در فارکس

استراتژی معاملاتی فارکس چیست؟

معامله گران در بازار های مالی به دسته های مختلفی تقسم می شوند. هر کدام با هدف و روش خاصی  وارد این بازار شده و معامله می کنند. به جرات می توان گفت تحلیل گران اعتقاد دارند در فارکس حتی استفاده از یک استراتژی ناقص و اشتباه بهتر از نداشتن استراتژی ترید است.

بعضی از معامله گران از تحلیل بنیادی ، بعضی اندیکاتور ها ، بعضی خطوط حمایتی و مقاومت و … برای معاملات خود استفاده می کنند. و می توان گفت هر کدام از اینها یک استراتزی معاملاتی می باشد. تریدر می تواند قبل از استفاده از استراتژی خود و یا دیگران از آن بک تست گرفته و میزان سودآوری و یا زیان ده بودن آن را بررسی کند.

آموزش استراتژی در فارکس

برای آموزش استراتژی در فارکس ابتدا باید با انوع استراتژی ترید در فارکس آشنا باشید. در ادامه مقاله ابتدا 4 دسته بندی کلی از استراتژی های معاملاتی را بیان کرده و در بعد انواع معروف این سبک ها را بیان می کنیم.

انواع استراتژی معاملاتی

در فارکس و یا سایر بازار های مالی در حالت کلی 4 نوع استراتژی معاملاتی داریم:

  • استراتژی معاملاتی اسکالپ Scalping
  • استراتژی معاملاتی روزانه Daily Trading
  • استراتژی معاملاتی سوئینگ Swing Trading
  • استراتژی معاملاتی بر اساس موقعیت Position Trading

در سایت های مختلف استراتژی های معاملاتی بسیار گوناگونی را مشاهده می گنید. تمامی آنها در واقع سبک معاملاتی هستند. انواع سبک های معاملاتی به بازه زمانی و مدت زمانی که معامله باز است بستگی دارد.

انواع استراتژی معاملاتی
انواع استراتژی معاملاتی

استراتژی معاملاتی اسکالپ

در استراتژی فارکس اسکالپ تریدینگ بازار را رصد کرده و در چند دقیقه حداکثر تا چند ساعت معامله می کند. و در نوسانات بازار در هر معامله به میزان کمی سود می کند و تلاش دارد تا میانگین سود خود را بالا تر ببرد.

استراتژی ترید روزانه Daily Trading

برای افرادی که با ترید های مکرر در طول روز راحت نیستند ، استراتژی ترید روزانه بهتر است. این معامله گران اغلب معاملات چند ساعته باز کرده و در پایان روز معاملات خود را می بندند. و در پایان روز میانگین سود و زیان خود را از معاملات روزانه محاسبه می کنند. معامله گران روزانه از تحلیل های بنیادی و تکنیکال مانند اندیکاتور های مکدی ، RSI ، اندیکاتور استوکاستیک و … برای تشخیص و شناسایی روند ها استفاده می کنند.

استراتژی معاملاتی سوئینگ پرایس اکشن Swing Trading

معامله گران سوئینگ پرایس اکشن بر خلاف معامله گران روزانه موقعیت های خود را برای چندین روز باز می کنند. و معاملات خود را برای چند روز و یا تا یک هفته انجام می دهند. این افراد به نوعی با دید میان مدت به بازار نگریسته و نیازی به رصد مداوم بازار ندارند. استراتژی ترید نوسانی برای کسانی که شغل دیگری داشته و دوست دارند در اوقات فراغت خود روزی چند ساعت بازار را تحلیل کره و معاملات میان مدت انجام دهند ، مناسب است.

این معامله گران اغلب از ابزار هایی مانند خط روند ، شکست خط روند و اندیکاتور مومنتوم برای تحلیل بازار استفاده می کنند.

استراتژی معاملاتی بر اساس موقعیت Position Trading

استراتژی معاملاتی بر اساس موقعیت برای افراد با دید بلند مدت مناسب این افراد با رصد بازار و استفاده از تحلیل های بنیادی و تکنیکال بازار را به صورت هفتگی و یا یماهانه بررسی می کنند و در صورت تشخیص روند و … وارد معامله می شوند. این معامله گران به صورت روزانه بازار را رصد نکرده و در حالت کلی روند بازار را شناسایی می کنند. و توجه خاصی به نوسانات کوتاه بازار ندارند.

استراتژی معاملاتی در فارکس

افراد زیادی به دنبال استراتژی برتر و سود ده فارکس هستند. ما 4 نوع از استراتژی های معاملاتی را بیان کردیم. استراتژی های زیادی توسط تحلیل گران ساخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد. اینها در واقع سبک های معاملاتی گوناگون می باشند که توسط تحلیل گران طراحی شده اند. جالب است بدانید این سبک های معاملاتی برای افراد با روحیه و ریسک پذیری های مختلف ، متفاوت می باشد.

یکی از استراتژی های معروف استراتژی پرایس اکشن در فارکس می باشد.

تست استراتژی در فارکس

زمانی که از اسراتژی که خودتان ساخته اید و یا استراتژی دیگران استفاده می کنید ، باید ابتدا استراتژی ترید خود را تست کرده و بعد از آن در معاملاتی واقعی خود استفاده کنید. تست استراتژی در حساب دمو ، بک تست در متاتریدر و تریدینگ ویو از جمله روش های بسیار معروف برای تست استراتژی هستند.

تست استراتژی در فارکس
تست استراتژی در فارکس

ساخت استراتژی در فارکس ( چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم ؟ )

برای اینکه بتوانید استراتژی مناسب خودتان را بسازید بایستی به سوالات زیر پاسخ دهید .

چگونه شخصیتی دارید ؟

سوال بالا خیلی کلی بنظر می‌رسد و شاید در ظاهر نیز ارتباط چندانی با بازار های مالی نداشته باشد . اما واقعا ارتباط دارد .

آیا شخص ریسک پذیری هستید یا از ریسک دوری می‌کنید ؟

اگر جزو افراد ریسک پذیر هستید می‌توانید وارد معاملاتی شوید که ریسک های بالاتری دارند و به طبع سود و ضرر بیشتری هم دارند . اما اگر به ریسک کردن علاقه ای ندارید بهتر است وارد معاملات بلند مدت و کم ریسک شوید . مثلا سهم هایی را بخرید که بتا آنها پایین است .

طراحی استراتژی در فارکس
طراحی استراتژی در فارکس

همچنین اگر ریسک زیاد را دوست ندارید بهتر است که وارد بازار فارکس نشوید چرا که ریسک این بازار بصورت عادی بسیار بالا می‌باشد و اگر از اهرم در معاملات هم استفاده کنید ، این ریسک بیشتر هم می‌شود .

آیا هیجانات بر روی عملکرد شما تاثیر می‌گذارد ؟

اگر هیجان باعث می‌شود که تصمیمات ناگهانی و بدون فکر بگیرید بهتر است از بازار هایی که نوسانات بالا دارند فاصله بگیرید .

همچنین برای دوری از هیجان بهتر است که معاملات بلند مدت انجام دهید .

چه شرایطی دارید ؟ و در روز چقدر می‌توانید وقت بذارید ؟

اگر شخص شاغلی هستید به طبع نمی‌توانید وقت زیادی را برای بازار های مالی صرف کنید . پس بهتر است که معاملات روزانه و کوتاه مدت انجام ندهید . اما اگر وقت زیادی دارید می‌توانید از نوسانات ساعتی و روزانه بازار ها سود کنید . حتی برخی معامله گران در بازار فارکس از معاملات چند دقیقه ای سود کسب می‌کنند .

پس بسته به زمانی که می‌توانید برای رصد کردن بازار بگذارید نوع معاملات و بازار مناسب خود را پیدا کنید .

چه نوع سودی مد نظرتان هست ؟

ممکن است سرمایه ای که برای بازار گذاشته اید ، سرمایه مازاد شما باشد و به اصل سرمایه و سود آن نیاز نداشته باشید . یا ممکن است که به سرمایه و سود پولتان برای چند ماه آینده نیاز داشته باشید . یا هرماه بخواهید سودتان را از بازار بیرون بیاورید و اصل پولتان را در بازار نگه دارید . بسته به شرایط خود نوع معاملاتتان را انتخاب کنید .فرض مثال اگر در کوتاه مدت به سرمایه تان نیاز داشته باشید نباید وارد معاملات طولانی شوید بلکه باید معاملات کوتاه مدت انجام دهید .

هدفتان از معاملات در بازار سرمایه چیست ؟

بسته به هدفتان و آنچه که مد نظر دارید ، بازار خود را انتخاب کنید .

مثلا اگر هدفتان سود های بزرگ و سریع است ، مناسب ترین بازار برای شما بازار فارکس می‌باشد .

یا اگر برای بلند مدت بر روی سود هایتان حساب باز کرده اید می‌توانید در بازار بورس معامله کنید .

حال که تمامی شرایط را سنجیدید و استراتژی ترید و بازار مناسب خود را یافتید باید بروید به سراغ انتخاب نوع تحلیل .

تحلیل هایی که در بازار بورس و سرمایه استفاده می‌شود ، تحلیل تکنیکال و فاندامنتال است . شخصی که معاملات کوتاه مدت و پر ریسک را در بازار فارکس را انتخاب کرده باید از تحلیل تکنیکال استفاده کند . ولی شخصی که به صورت بلند مدت معامله می‌کند بهتر است از تحلیل فاندامنتال فارکس استفاده کند .

بیشتر بخوانید : آموزش تحلیل تکنیکال فارکس

اهمیت استراتژی در معاملات

فرض کنید قصد رفتن به مکانی را دارید . مسیر های زیادی نیز برای رسیدن به آن مکان وجود دارد . پیمودن هر کدام از این مسیر ها نیازمند داشتن امکانات و شرایط خاصی می‌باشد . حال اگر بدون برنامه و فکر به جاده بزنید ممکن است در مسیری قرار گیرید که شما را به مقصد نرساند و در خوشبینانه ترین با صرف توان و وقت زیاد ممکن است به مقصدتان برسید .

ولی اگر امکانات و منابع خود را بررسی کنید و نسبت به آن مسیر خود را مشخص کنید نه تنها در کمترین زمان ممکن به مقصد می‌رسید بلکه دچار زحمت زیاد و شکست هم نمی‌شوید . به این کار چینش استراتژی می‌گوییم و با مثال ارائه شده حتما به اهمیت استراتژی ترید پی بردید .

در بازار های مالی نیز همین شرایط وجود دارد . راه های زیادی برای کسب سود در بازار های مالی وجود دارد ولی سوالی مطرح می‌شود .

آیا همه ی این راه ها برای شما مناسب است ؟

در پاسخ قاطعانه می‌گویم خیر .

هر کدام از این راه ها مناسب افراد خاصی می‌باشد . حتی هر بازاری نیز ممکن است مناسب شما نباشد . ممکن است شخصی در بازار بورس به سود های بسیار زیادی برسد ولی همین شخص با معامله در بازار فارکس تمام سرمایه خود را سریعا از دست بدهد .

یا شخصی که در معاملات بلند مدت سود های بسیار خوبی به دست می‌آورد ولی در معاملات کوتاه مدت پول زیادی را از دست بدهد .

همانطور که داشتن استراتژی ترید در انجام پروژه ها و کار اهمیت زیادی دارد ، در بازار های مالی نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است .

شما اگر بهترین تحلیلگر هم باشید ولی استراتژی مناسبی را به کار نگیرید ، به احتمال زیاد دچار شکست می‌شوید . اگر هم شکست نخورید بازدهی کارتان بشدت پایین می‌آید .

پس در بازار های مالی یکی از مهمترین اقداماتی که باید انجام دهیم ساخت یک استراتژی مناسب و پایبند ماندن به آن است .

حال بپردازیم به اینکه چگونه یک استراتژی معاملاتی مناسب بسازیم .

بهترین استراتژی فارکس

در نظر داشته باشید که این فقط یک تست و یک اقدام دمو هست – قبل از هر اقدامی حتما بک تست انجام بدید و از استراتژی مخصوص به خودتون استفاده کنید. مسئولیت استفاده از این استراتژی و یا هر راهکار دیگری به عهده خودتون هست چون شما در این بازار آخرین کلیک رو انجام می دید.

نحوه پیاده سازی استراتژی (اسمارت مانی ایتسکا)

دو نوع استراتژی برای ترید داریم :

  • استراتژی اختیاری (انسانی)
  • استراتژی ماشینی

استراتژی اختیاری (انسانی)

اولین نوع آن ترید اختیاری می باشد. و بر اساس تصمیم گیری های تریدر می باشد. در این نوع استراتژی تریدر بر اساس قضاوت شخصی و شرایط بازار مشخص می کند وارد چه تریدی شود.

در این نوع استراتژی از زمان شروع تحلیل جفت ارز ها تا اجرا کردن سفارش در مرحله تصمیم گیری قرار دارد. تریدر های اختیاری تصمیم های در رابطه با معامله را بر اساس قضاوت شخصی خود می گیرند.

اصلی ترین ایراد این نوع استراتژی این است که در بازار هر چه اختیار بیشتری در تصمیم گیری داشته باشید ، احتمال بروز خطای حاصل از احساسات افزایش پیدا می کند.

پس باید احتمال این خطای حاصل از احساسات را کاهش داده و از تردید اجتناب کنیم. و در کل احساس پشیمانی هنگام ترید را از بین ببریم. با رعایت کردن این عوامل می توانیم به یک تریدر سودآور تبدیل شویم.

برای رسیدن به این هدف باید این تصمیم گیری های شخصی در ترید را با قوانین و معیار های ماشینی تعویض کرد. با این روش احتمال بروز خطای انسانی کاهش پیدا خواهد کرد.

استراتژی ماشینی

دومین نوع استراتژی استراتژی ماشینی می باشد. معامله در این نوع استراتژی بر اساس قوانین می باشد. پس به جای اینکه تریدر تعیین کند که وارد کدام ترید شود ، سیستم ماشینی بدون در نظر گرفتن احساسات خود مشخص خواهد کرد وارد کدام معامله شود.

برای این منظور سوال هایی در این خصوص باید واضح وو روشن طراحی گردند که جواب آنها فقط بله و یا خیر می باشد. پس اگر اتفاق خاصی در بازار بیفتد ، این اتفاق با توجه به معیار ها و سوال هایی که طراحی کرده ایم ، مقایسه می شود.

اگر معیار اول مورد تایید بود ، سراغ معیار دوم خواهد رفت و الی آخر . و اگر معیار اول مورد تایید نبود کلا این فرصت معاملاتی را رد کرده و سراغ فرصت بعدی برای ترید خواهد رفت.

استراتژی ورود به معامله

در ابتدا باید مشخص کنید برای ورود به معامله می خواهید از چه سیگنالی استفاده کنید؟

  • آیا با مشاهده نواحی عرضه و تقاضا ؟
  • آیا ناحیه مورد نظر معتبر می باشد؟
  • برای ورود به معامله از چه نوعی سفارشی استفاده می کنید؟
  • استاپ لاس را در کدام قسمت از چارت قرار دهیم؟
  • مدیریت معاملات را چگونه انجام دهیم؟

تمامی موارد بالا نشان دهنده این است که هنگام معامله تصمیم های زیادی باید گرفته شود. و تریدر از قبل باید حد و حدود های خود را مشخص کرده باشد. در واقع تصمیم های یکسان را در شرایط مختلف اتخاذ می کنید.

استراتژی ماشینی برد هر ترید را تضمین نمی کند. ولی باعث می شود مدیریت ریسک بهتری داشته باشیم. و این امر شانس موفقیت در معاملات را به مرور زمان بالاتر خواهد برد. با مشخص کردن موارد بیان شده از قبل ، می توان مشخص کرد که آیا استراتژی انتخابی شما در بلند مدت سود آور خواهد بود یا خیر؟

با این روش تریدر می تواند استراتژی خود را به مرور زمان بهبود بخشد. تریدر با بررسی میزان سود ها و ضرر های خود در بلند مدت الگو هایی مشاهده می کند که نتایج قابل اطمینان آماری برای تریدر ارائه می کند.

نکته جالب این موضوع این است که این الگو ها منسجم و قابل پیش بینی می باشند.

بدون داشتن یک معیار و قوانین مشخص و واضح نمی توان نتایج حاصل از ترید را اندازه گیری کرده و سنجید. پس تریدر باید تصمیماتی بگیرد که قابل سنجش باشد.

برای مثال فرض کنید هر دو تریدر اختیاری و ماشینی دچار ضرر متوالی شده و هر دو 4 درصد ضرر کرده اند. زمانی که تریدر ماشینی به عقب برگشته و می بینید طبق استراتژی جلو رفته و اشکالی در کار نیست به ادامه معاملات خود پرداخته و ممکن است در ترید بعدی 5 درصد سود کند.

ولی تریدر اختیاری با بررسی گذشته و اینکه متحمل 4 درصد ضرر شده از احساسات خود پیروی کرده و وارد معامله پنجم نمی شود. در این مورد تریدر اختیاری در کل 4 درصد ضرر کرده و تریدر ماشینی با 1 درصد سود از معامله خارج خواهد شد. تریدر اختیاری با مشاهده از دست دادن ستاپ پنجم سرخورده شده و ممکن است با حالتی انتقام جویانه وارد ستاپ بعدی شود.

این اتفاق در دنیای واقعی بازار های مالی بسیار زیاد است.

اگر خود را به یک تریدر ماشینی تبدیل کنید بعد از چند ضرر در بازار احساسات منفی و مخرب کمتری خواهید داشت. در این صورت خواهید توانست با قطعیت و شفافیت بالایی ترید کنید.

تریدر ماشینی با مشاهده ضرر های پی در پی در داخل استراتژی معاملاتی که برای خود طراحی کرده است ، سرخورده نمی شود و همچنان فضای ترید و معامله گری برایش لذت بخش می باشد. زیرا می داند هر ضرری که می کند یک قدم او را به ترید های سودده نزدیک می کند.

قطعیت در ترید

برای از بین بردن شک و تردید در ترید ها و قطعیت در ترید باید رویکردی منسجم و قابل تکرار داشته باشید. در این حالت خواهید توانست از سر به سر شدن های متوالی خلاص شده و اندازه اکانت خود را بزرگ تر کنید.

نحوه ماشینی کردن استراتژی معاملاتی

ماشینی کردن استراتژی معاملاتی شامل 4 گام زیر می باشد:

1 نقاط ورود

2 مشخص کردن استاپ لاس

3 مدیریت معاملات

4 مدیریت ریسک

نقاط ورود در ماشینی کردن استراتژی معاملاتی

هنگام ورود به معامله باید با شیوه ای ثابت و منسجم وارد شوید. تریدر ها معمولا در نواحی عرضه و تقاضا وارد ترید می شوند.

  • در این حالت باید دقیقا مشخص کنید از چه نوع اوردری می خواهید استفاده کنید. (برای مثال Limit Order). آیا می خواهید قیمت وارد ناحیه مورد نظر شود و بعد سفارش در قیمت Market Order اجرا شود؟
  • در چه تایم فریمی می خواهید وارد معامله شوید؟
  • آیت برای ورود از ناحیه فلیپ استفاده می کنید یا مارکت استراکچر و یا هر دو ؟
  • ایا از پاکسازی لیکوئیدیتی هنگام ترید استفاده می کنید.
  • آیا از نواحی ایندوسمنت و پریمیوم هنکام ورد استفاده می کنید؟ (اگر از این موارد استفاده می کنید ، باید این نواحی در چه تایم فریمی ایجاد شوند تا وارد شوید؟)
  • باید مشخص کنید در چه رنجی قرار دارید؟
  • در چه قسمتی از ناحیه می خواهید وارد معامله شوید؟

استاپ لاس در ماشینی کردن استراتژی معاملاتی

تریدر باید به یک فرمول ثابت در مشخص کردن استاپ لاس دست پیدا کند. برای رسیدن به این هدف روش های مختلفی وجود دارد.

  • گاهی تریدر ها حد ضرر را در پشت نواحی عرضه و تقاضا که وارد معامله شده اند ، قرار می دهند.
  • می توان از استاپ لاس ثابت استفاده کرد. (برای مثال در جفت ارز یورو/دلار برای معلملات بزرگ 3 پیپ نرمال ترین استاپ لاس می تواند باشد. و یا برای پوند/ ین به دلیل نواسانات بالای این جفت ارز 6 پیپ مناسب می باشد. این اعداد برای جفت ارز های مختلف با ترید های مختلف و کسب تجربه حاصل می شود.)
  • استفاده از استاپ لاس ثابت پشت سوئینگ سقف و کف (با این استاپ لاس شانس ماندن شما در ترید بیشتر می شود.) در این حالت باید مشخص کنید استاپ لاس باید چند پیپ از سوئینگ ها فاصله داشته باشد. و این مورد نیز در جفت ارز های مختلف متفاوت است.

با این روش معامله منسجمی خواهید داشت. حتی ممکن است گاهی با اختلاف چند میکروپیپ قبل از تغییر جهت استاپ خورده و از معامله خارج شوید . و اگر این اتفاق زیاد تکرار شود حداقل می دانید کدام قسمت از استراتژی شما ایراد داشته و نیاز به اصلاح دارد.

مدیریت معامله در ماشینی کردن استراتژی معاملاتی

بسیاری از تریدر ها در مکان ها و موقعیت های بسیار مناسبی وارد معامله می شوند. ولی تنها کسانی می توانند با موفقیت از معامله خارج شوند که مدیریت معامله خوبی دارند. زیرا زمانی که وارد معامله می شویم احساسات در بیشترین میزان خود قرار می گیرد.

زیرا در این شرایط سرمایه و پولتان درگیر معامله شده است. و این امر باعث گرفتن تصمیمات اشتباه در حین معامله می شود.

پس حتما باید مدیریت معامله خودتان را ماشینی کرده و از تاثیر احساسات بر ترید جلوگیری کرد.

  • قرار دادن حد سود برای معامله (برای مثال حد سود 5R و یا 10R برای ترید خود مشخص کرده و یا کمی خلاق تر بوده و استاپ لاس را ضربدر میزان ریسک به ریوارد خود کنید.)
  • قرار دادن حد سود در یک ناحیه مشخص (برای مثال در ناحیه عرضه و تقاضایی که هنوز قیمت به آن نرسیده است. و یا در سوئینگ سقف و یا کف و …)
  • استفاده از تریلینگ استاپ در معاملات خود (این نوع مدیریت معامله فقط در صورتی توصیه می شود که تا حد ممکن حرفه ای شده و به سود آوری رسیده اید!)

در نهایت باید بسیار دقیق و مشخص عمل کنید.

مدیریت ریسک در ماشینی کردن استراتژی معاملاتی

بسیاری از تریدر ها به مدیریت ریسک در معاملات خود توجه زیادی نمی کنند. تریدر های حرفه ای همیشه میزان ریسک خود را ثابت نگه می دارند.

  • همیشه از اندازه پوزیشن ثابتی استفاده کنید. (همیشه درصد ثابتی از بالانس اکانت خود را در هر ترید ریسک کنید.)
  • در صورت ورود مقدار بیشتر باید میزان ورود دقیقا مشخص باشد.
  • در طول یک روز چه میزان می خواهید ریسک کنید؟
  • تعداد ترید های باز شما باید مشخص باشد.

استراتژی معاملاتی در بورس چیست ؟

معامله گران بازار بورس نیز باید مانند سایر بازار های مالی با استفاده از استراتژی به معامله بپردازند. استراتژی معاملاتی بورس نیز می تواند با استفاده از تحلیل بنیادی و یا تکنیکال باشد. در بورس نیز شاهد معامله گران با اهداف کوتاه مدت و نوسان گیری و نیز معامله گران میان مدت و بلند مدت هستیم. و هر کدام باید از استراتژی های خاصی برای معامله استفاده کنند.

استراتژی معاملاتی ارز دیجیتال

با گسترش ارز های دیجیتال تمامی تحلیل هایی بازار های مالی برای ارز های دیجیتال نیز قابل استفاه می باشند. امروزه بازار ارز های دیجیتال به صورت جهانی بوده و در کل دنیا رمز ارز ها مورد معامله قرار می گیرد. پس معامله گران بهتر است برای معامله و خرید وفروش از استراتژی معاملاتی ارزهای دیجیتال استفاده کرده و معاملات خود را بهبود بخشند. انواع استراتژی های معاملاتی برای ارز دیجیتال نیز کاربرد داشته و مورد استفاده معامله گران است.

چند استراتژی مهم در فارکس

بعد از آنکه یکی از انواع استراتژی را برای معامله انتخاب کردید ، می توانید از سبک هی مختلفی برای معامله استفاده کنید.

چند استراتژی مهم در فارکس
چند استراتژی مهم در فارکس

در لیست زیر چند استراتژی مهم در فارکس ، ارز های دیجیتال و بورس را بیان کرده ایم . این نمونه استراتژی ها توسط معامله گران زیادی مورد استفاده قرار می گیرد.

  • سیستم معاملاتی پرایس اکشن
  • استراتژی معاملاتی پین بار پرایس اکشن
  • استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس
  • استراتژی خرید و فروش در فارکس
  • استراتژی مدیریت سرمایه در فارکس
  • استراتژی شکارچی فارکس
  • استراتژی فیبوناچی فارکس
  • استراتژی فاندامنتال فارکس
  • استراتژی معاملاتی فارکس با اندیکاتور
  • استراتژی فارکس بدون اندیکاتور
  • استراتژی ایچیموکو در فارکس
  • استراتژی مارتینگل در فارکس
  • استراتژی هجینگ در فارکس
  • استراتژی آربیتراژ در فارکس
  • استراتژی هیکن آشی در فارکس
  • استراتژی فارکس با مووینگ اوریج
  • استراتژی معاملاتی امواج الیوت
  • استراتژی معاملاتی رابرت ماینر
  • استراتژی معاملاتی رنکو
  • استراتژی معاملاتی فراکتال بلستر
  • استراتژی معاملاتی پیوبال
  • استراتژی معاملاتی شکست خط روند
  • استراتژی معاملاتی با  rsi
  • استراتژی معاملاتی با cci
  • استراتژی معاملاتی پاکت آپشن

سوالات متداول

مهم ترین استراتژی های فارکس کدامند؟

اسکالپینگ ، معاملاتی روزانه ، معاملات نوسانی و معاملات پوزیشن .

بهترین استراتژی فارکس چیست؟

انتخاب بهترین استراتژی ترید کاملا به معامله گر ، هدف و زمانبندی تریدر بستگی دارد.

0امتیازی ثبت نشده

متوسط امتیاز از 0 کاربر

0 رای
0 رای
0 رای
0 رای
0 رای

ارسال نظر و ثبت امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انصراف

لطفا ابتدا لاگین نمایید.