شاخص سفارشات کارخانه Factory Orders چیست؟- بررسی ویژگی‌ها + تحلیل شاخص

بازنگری توسط: زینب اصغری
شاخص Factory Orders

شاخص سفارشات کارخانه (Factory Orders) یکی از مهم ترین شاخص های اقتصادی ، نشان دهنده دو گزارش از سفارشات کالا های با دوام و کالا های بی دوام است. این گزارش شامل گزارش بارگیری ، انبارداری و سفارشات کارخانجات است.
گزارشات به صورت ماهانه توسط آژانس‌های دولتی در سرتاسر جهان عرضه می‌شود. شاخص سفارشات کارخانه یک ابزار مهم برای معامله گران فارکس است که می‌خواهند سلامت بخش تولید یک کشور را بهبود ببخشند و در ارز آن کشور تاثیرگذار باشند.

بیشتر بخوانید : شاخص سفارشات کالاهای با دوام چیست؟

شاخص سفارشات کارخانجاتتوضیحات Factory Orders
تعریف FOشاخصی برای نشان دادن ارزش سفارشات جدید توسط تولید کنندگان
ارائه دهندهآژانس‌های دولتی در سرتاسر جهان
مهمترین کشور های ارائه کنندهایالات متحده، یورو، ژاپن و چین
زمان انتشاراواخر هر ماه
تفکیککالاهای با دوام و غیر با دوام
تحلیلسطح کلی سفارش‌ها، تغییر سفارشات از ماه قبل، تفکیک بین کالاهای با دوام و غیر بادوام
استراتژی معاملاتیانتخاب نوع شاخص، تفسیر داده‌ها، تحلیل تکنیکال
محدودیت هاانتشار ماهانه، اصلاح داده‌ها، تصویر ناقص از اقتصاد، سفته بازی
نکات کلیدیعملکرد گذشته تضمین کننده آینده نیست، تحقیق و مدیریت ریسک

مهمترین کشور های ارائه دهنده شاخص سفارشات کارخانه

کشورهای مختلفی هستند که در زمینه ارائه شاخص سفارش کارخانه فعالیت دارند. اما مهم‌ترین کشورهایی که در زمینه ارائه شاخص سفارش کارخانه فعال هستند، شامل ایالات متحده منطقه، یورو، ژاپن و چین می‌باشد.
گزارشات ارائه شده توسط این کشورها به صورت ماهانه انجام می‌گیرد. معمولاً گزارش‌ها در اواخر هر ماه منتشر می‌شود و داده‌های ارائه شده مربوط به ماه قبل است. سفارشات مربوط به کالاهای با دوام و غیر با دوام هستند.


عوامل موثر در تحلیل سفارشات کارخانه

عوامل موثر در تحلیل سفارشات کارخانه
عوامل موثر در تحلیل سفارشات کارخانه

در هنگام تجزیه و تحلیل گزارش‌های مربوط به سفارشات کارخانه، معامله‌گران باید به مواردی توجه داشته باشند تا بتوانند تحلیل‌های خود را به خوبی انجام دهند.

  • سطح کلی سفارش ها
  • تغییر سفارشات از ماه قبل
  • تفکیک بین کالا های با دوام و غیر بادوام

سطح کلی سفارش‌ها

زمانی که میزان سفارشات بالا باشد، نشان دهنده آن است که تولید در حال رشد بوده و برای ارز مثبت است. اما زمانی که میزان سفارشات کاهش پیدا کند، نشان دهنده آن است که اقتصاد در حال کوچک شدن است و می‌تواند برای ارز منفی باشد.

تغییر سفارشات از ماه قبل

زمانی که میزان سفارشات بیش از حد انتظار باشد، معمولاً به عنوان ویژگی مثبتی در نظر گرفته می‌شود. زمانی که سفارش‌ها بیش از حد انتظار کاهش پیدا کند، این مورد را به عنوان یک ویژگی منفی تلقی می‌کنند.

تفکیک بین کالاهای با دوام و غیر بادوام

سفارشات کالاهای با دوام برای سلامت طولانی مدت اقتصاد اهمیت زیادی دارد و نسبت به سفارش کالاهای غیر با دوام اثر بیشتری به نوسانات دارد.

تحلیل و پیش بینی بازار فارکس با شاخص سفارشات کارخانه

زمانی شاخص سفارشات کارخانه می‌تواند به عنوان روشی مناسب برای تجزیه و تحلیل و پیش بینی بازار فارکس باشد که محدودیت‌های آن را در نظر بگیرید. در کنار در نظر گرفتن محدودیت‌ها، باید سایر عوامل آن هم مورد توجه قرار دهید.
عمدتاً زمانی که سفارش کارخانه بالا باشد، یعنی به عنوان عامل صعودی برای ارز آن کشور تلقی می‌شود.

اما زمانی را در نظر بگیرید که فشارهای تورمی حاکم بر یک کشور بوده و به تدریج ارز آن کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در کنار آن استفاده کردن از تحلیل تکنیکال را فراموش نکنید. تمامی آنها در کنار همدیگر می‌تواند به شما کمک کند تا تجزیه و تحلیل بهتری انجام داده و در بازار فارکس به صورت موفق عمل کنید.


استراتژی معاملاتی مبتنی بر شاخص سفارشات کارخانه

استراتژی معاملاتی مبتنی بر شاخص سفارشات کارخانه
شاخص سفارشات کارخانه Factory Orders چیست؟- بررسی ویژگی‌ها + تحلیل شاخص 1

استفاده کردن از شاخص سفارشات کارخانه می‌تواند به عنوان استراتژی معاملاتی ایده جذابی باشد. اما در نظر بگیرید که برای معاملات خود تنها به یک شاخص اتکا نکنید و آن را در کنار فاکتورهای دیگر استفاده نمایید. در ارتباط با استراتژی معاملاتی مبتنی بر شاخص سفارشات کارخانه چندین موارد وجود دارد که می‌خواهیم آنها را برایتان توضیح دهیم.

  • انتخاب نوع شاخص
  • تفسیر داده ها
  • تحلیل تکنیکال

انتخاب نوع شاخص

برای سفارشات کارخانه شاخص‌های مختلفی وجود دارد که هر کدام از آنها مناطق جغرافیایی خاصی را تحت پوشش قرار می‌دهند. برای انتخاب شاخص باید نوع آن را تعیین کنیم. معمولاً شاخص‌های محبوب شاخص pmi تولید و شاخص ism سفارشات کالاهای با دوام هستند. این شاخص‌ها بازدهی بسیار خوبی در بازار دارند.

تفسیر داده‌ها

شاخص سفارشات کارخانه باید انتظارات شما از فعالیت اقتصادی را نشان دهد، نه اینکه فقط بتواند وضعیت فعلی را به شما گزارش دهد. زمانی که شاخص عدد بالایی را نشان دهد، یعنی بازار آینده خوشبینی دارد و می‌تواند قیمت سهام‌ها را بالاتر ببرد. اگر شاخص عدد پایینی نشان دهد، یعنی آنکه فشارهای تورمی حاکم بوده و سرمایه‌گذاری توصیه نمی‌شود.

تحلیل تکنیکال

استفاده کردن از ابزارهای تحلیل تکنیکال از جمله سطح حمایت، سطح مقاومت، الگوهای نمودار و یا میانگین متحرک، هر کدام برای شناسایی کردن نقاط خروج و ورود احتمالی برای معاملات در نظر گرفته می‌شوند.

محدودیت‌ها و چالش‌های سفارشات کارخانه در بازار

سفارشات کارخانه تاثیر بسیار زیادی در بازار ارز و یا همان بازار فارکس دارد. برای استفاده کردن از آنها به عنوان یک شاخص، چالش‌ها و محدودیت‌های خاصی وجود دارد که می‌خواهیم آنها را بررسی کنیم.
معمولا داده‌های سفارش کارخانه بعد از یک دوره مشخص به صورت ماهانه منتشر شده و باعث می‌شود که بین فعالیت تولید و واکنش بازار تغییر ایجاد شود و در واقع سرعت واکنش بازار فارکس را محدود خواهد کرد.
داده‌های سفارش کارخانه غالباً بعدها اصلاح می‌شوند و کمتر می‌توان به آنها اعتماد کرد. سفارشات کارخانه فقط فعالیت بخش اقتصادی را نشان می‌دهد و سایر بخش‌های حیاتی را شامل نمی‌شود. پس باعث می‌شود که تصویر ناقص از اقتصاد نشان داده شود.
این موضوع را در نظر بگیرید که بازار فارکس تحت احساسات و سفته بازی شدیدی قرار دارد. بدون توجه کردن به اعداد سفارش ممکن است واکنش‌های ناگهانی به بازار وارد شود.

نکات کلیدی برای استفاده از شاخص سفارشات کارخانه در معاملات فارکس‌

عملکرد گذشته با توجه به شاخص‌ها لزوماً نشان دهنده نتایج در آینده نیست. معاملات همواره شامل خطرات ذاتی هستند که ممکن است پول شما را از بین ببرند. در استفاده کردن از شاخص‌ها تنها به یک سری اطلاعات بسنده نکنید و این اطلاعات تنها به عنوان مشاور مالی برای شما در نظر گرفته نمی‌شوند.
در انجام معاملات خود لازم است که تحقیقات گسترده انجام دهید، مدیریت ریسک داشته باشید و از پویای بازار درک عمیقی پیدا کنید. قبل از آنکه هرگونه تصمیم گیری درباره سرمایه‌گذاری را بگیرید، همیشه سعی کنید تحقیقات خود را انجام دهید.
با اینکه سفارشات کارخانه می‌توانند داده‌های ارزشمند برای منطقه را ارائه دهند، اما به تنهایی برای معاملات فارکس ارزش ندارند. عوامل دیگری چون تورم و نرخ بهره داخلی می‌توانند تاثیر مهمتری نسبت به شاخص سفارشات کارخانه داشته باشند.

نتیجه گیری

شاخص‌های مختلفی وجود دارد که شما می‌توانید با بررسی آنها به تحلیل‌های خود صحت بیشتری ببخشید. شاخص سفارش کارخانه یک نوع از شاخص‌هایی است که حاوی اطلاعات خاصی برای سرمایه‌گذاران است.
عمدتاً شاخص سفارشات کارخانه در معاملات فارکس به عنوان یک شاخص واحد استفاده نمی‌شود، بلکه مجموعه‌ای از ارزش سفارشات جدید توسط تولید کنندگان را ارائه می‌دهد.

سوالات متداول

شاخص Factory Orders چیست؟

شاخص Factory Orders شاخص سفارشات کارخانه بوده و بیانگر دو گزارش از کالا های بادوام و کالا های بی دوام است.

مهمترین کشور های ارائه دهنده شاخص سفارشات کارخانه کدامند؟

ایالات متحده منطقه، یورو، ژاپن و چین

0امتیازی ثبت نشده

متوسط امتیاز از 0 کاربر

0 رای
0 رای
0 رای
0 رای
0 رای

ارسال نظر و ثبت امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انصراف

لطفا ابتدا لاگین نمایید.