حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ

حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ

در این مقاله نحوه گذاشتن حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ را آموزش می دهیم. این مقاله درس 31 از سبک ال بروکس می باشد. دوره پرایس اکشن به سبک البروکس توسط وبسایت ایتسکا به زبان فارسی و به صورت کاملا رایگان برای شما عزیزان ایجاد شده است.

در درس های قبلی نحوه گذاشتن حد ضرر ، تریلینگ استاپ در متاتریدر و نیز ریسک حقیقی را آموزش دادیم. در این قسمت نیز حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ را با مثال برایتان آموزش می دهیم.

حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ

معاملات اسکالپینگ را در درس های قبلی آموزش داده ایم.

معاملات اسکالپینگ چیست؟

اسکالپ یعنی نوعی از معامله که در آن حد سود را کوچک در نظر می گیریم. و به تعداد معاملات بالا و حد سود های کم تکیه می کنیم.

برای اسکالپینگ نیز باید معادله تریدر مثبت باشد. یعنی زمانی که حد سود کوچک می باشد ، باید احتمال موفقیت در معامله بالا باشد.

قانون اصلی درتمامی معاملات این است که باید بازدهی حداقل برابر با ریسک باشد. پس برای اسکلپ کردن باید معامله و ستاپ معاملاتی ما احتمال موفقیت بالایی داشته باشد. و باید از حد ضرری استفاده کرد که کمتر از حد سود و بازدهی شما باشد.

زمانی که تصمیم کرفتید حد ضرر را در چه قیمتی قرار دهید باید مطمئن شوید حد سودتان برابر و یا بیشتر از حد ضررتان است.

زمانی که بازار به حد سودی که مشخص کرده اید ، می رسد ، بسیاری از تریدر ها حد ضرر را بالا آورده و در نقطه سر به سر قرار می دهند.

بریا مثال زمانی که بازار از حد سود شما فاصله چندانی ندارد و شما حد ضررتان را 10 تیک پایین تر قرار داده اید ، در این حالت حد ضرر را بالا آورده و در نقطه سر به سر قرار می دهند.

در این حالت حتی اگر بازار پایین بیاید ، نگران ضرر کردنشان در قیمت های پایین تر نیستند و در نقطه سر به سر استاپ لاس زده خواهد شد.

زمانی پیش می آید که حد سود ما فقط دو تیک می تواند باشد. در این حالت حد ضرر را برای مثال 10 تیک پایین تر قرار ندهید. زیرا در این حالت برای کسب سود باید احتمال موفقیت در معامله شما 90 درصد باشد که در بازار های سرمایه گذاری این امر ممکن نیست.

در این شرایط باید حد ضرر را در نقطه سر به سر قرار دهید.

حد ضرر برای اسکالپر ها

اسکالپر ها می توانند حد ضرر را با دو روش تعیین کنند:

حد ضرر بر اساس میزان پول

برای مثال سهم و یا ارزی خریده و ترجیح می دهیم بر اساس سرمایه خود که 200 دلار است ، 2 دلار ریسک کنیم. مثلا استاپ لاس را حدود 3 تیک پایین تر ، بدون توجه به کندل سیگنال و … قرار می دهیم.

 حد ضرر بر اساس میزان پول در روند نزولی

فرض کنید یک روند نزولی داریم و می خواهیم حد ضرر را بر اساس میزان پول و سرمایه قرار دهیم. پس می توانیم آن را چند تیک و یا چند پوینت بالاتر از نقطه ورود خود قرار دهیم.

بازدهی باید حداقل به بزرگی و یا بیشتر از حد سود باشد. یعنی اگر در یک سهم حد ضرر را دو پوینت در نظر گرفته اید ، آنگاه حد سود نیز باید حداقل 2 پوینت و یا بیشتر باشد. در مورد اسکالپینگ هم دقیقا به همین صورت می باشد.

برای مثال اگر 100 دلار سهم معامله کره و حد ضررتان نیز 50 سنت می باشد ، آنگاه برای اسکالپینگ نیز باید حد سودتان 50 سنت به بالا باشد.

در شکل زیر یک مثال حد ضرر بر اساس پول برای اسکالپر ها برایتان آورده ایم. در این شکل در روند رنج قرار داریم. در کف روند با مشاهده کندل سیگنال در قسمت مشخص شده وارد معامله می شویم.

حد ضرر بر اساس پول
حد ضرر بر اساس پول

در این حالت بر اساس مقداری پولی که ارید ، حد ریسک را مشخص کنید. برای مثال چند تیک پایین تر مانند شکل قرار داده ایم. حد سود را نیز برابر با حد ریسک به همان انداره بالاتر مشخص می کنیم. اگر به دو برابر حد سود نیز توجه کنید ، خواهید دید ، معامله گران در این قسمت سود خود را گرفته اند.

زمانی که در بازار اسکلپ می کنید و بازار به حد سود نزدیک می شود ، می توانید حد ضرر را نزدیک تر آورده و در نقطه سر به سر قرار دهید.

حد ضرر بر اساس پرایس اکشن (بر اساس کندل ها)

یعنی یک تیک پایین تر از سیگنال بار و کی بار فروخته و حد ضرر را نیز یک تیک بالاتر از کندل سیگنال قرار می دهیم. گذاشتن حد ضرر بر اساس پرایس اکشن یعنی ، تعیین حد ضرر بر اساس کندل ها.

یعنی استاپ لاس را بر اساس کندل های گذشته و اتفاقات سمت چپ نمودار مشخص می کنیم.

برای مثال در یک روند صعودی تصمیم به خرید می گیرید و حد ضرر را نیز یک تیک پایین تر از کندل سیگنال قرار می دهید.

علاوه بر کندل می توان حد ضرر را بر اساس گام های اندازه گیری شده نیز قرار داد. یعنی حد ضرر را بر اساس کندل شیگنل و یا شکاف بالایی که تشکیل یک گام می دهد ، قرار دهیم. اکثر تریدر ها بر اساس کندل ها عمل می کنند و کمتر کسی پیدا می شود حد ضرر خود را بر اساس گام اندازه گیری شده قرار دهد.

پس در حال کلی اکثر تریدر ها یا از حد ضرر ثبایت استفاده می کنند ، مثلا چند تیک بالاتر و یا پایین تر از نقطه ورود و یا حد ضررشان را بر اساس کندل سیگنال قرار می دهند.

فرض کنید ارتفاع کندل سیگنال 8 تیک بوده و حد ریسک را دو تیک پایین تر یعنی 10 تیک قرار داده ایم. در این حالت حد سود نیز باید حداقل 10 تیک باشد.

حد ضرر در روند رنج

در شکل زیر یک روند رنج می بینید. بهترین معامله برای روند رنج اسکالپینگ می باشد. در سقف روند رنج با مشاهده کندل سیگنال اول و یا دوم وارد معامله شده و یک سفارش فروش باز می کنیم. فرض کنید در انتهای کندل سیگنال دوم وارد معامله شده اید.

حد ضرر را نیز در ابتدای کندل سیگنال قرار دادیم. در این مثال حد سود را برابر با جد ضرر که با خط سبز رنگ در شکل رسم کرده ایم ، قرار می دهیم.

حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ
حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ

در شکل بالا می توانید حد سود را بر اساس ریسک حقیقی نیز نشان  دهید. برای مثال زمانی که قیمت پایین آمده و در حد سود نزدیک می شود ، حد ریسک حقیقی را می توانید در بتدای کند ورود قرار داده و سود را نیز به اندازه مشخص کنید. این مقادیر را نیز با خطوط زرد رنگ مشخص کرده ایم.

اگر به نمودار دقت کنید خواهید دید در حد سود بر اساس ریسک حقیقی تعدادی از معامله گران سیو سود کرده و از معامله خارج شده اند.

در قسمت دوم نمودار در کف روند رنج یک کندل سیگنال صعودی می بینیم و در بالای این کندل سفارش خرید باز می کنیم. حد ضرر را نیز در کف کندل سیگنال قرار می دهیم. و حد سود را برابر با حد ریسک در شکل مشخص کرده ایم.

این درس نیز با عنوان حد ضرر برای معاملات اسکالپینگ به پایان رسید. تا انتهای دوره همراه ما باشید ، همراهتان خواهیم بود.

0امتیازی ثبت نشده

متوسط امتیاز از 0 کاربر

0 رای
0 رای
0 رای
0 رای
0 رای

ارسال نظر و ثبت امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انصراف

لطفا ابتدا لاگین نمایید.