بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن ال بروکس | سیگنال های معاملاتی فارکس

بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن

بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن شامل 4 مورد می باشد. معامله در شکست ها (Breakouts) ، برگشت روند ماژور ، پولبک و برگشت در روند رنج . علاوه بر این موارد موارد مهم دیگری نیز مانند معامله در حمایت و مقاومت ، معامله در شکست ناموفق و … نیز وجود دارد و ما مهم ترین این موارد و بهترین آنها را طبق نظر البروکس بررسی کرده و با مثال آموزش می دهیم. این موارد سیگنال های معاملاتی فارکس نیز محسوب می شوند.

“بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن” درس 52 از آموزش پرایس اکشن به سبک ال بروکس می باشد. این دوره توسط وبسایت ایتسکا به زبان فارسی و رایگان ایجاد شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا با دید دیگری وارد بازار های مالی شده و بتوانید عملا از این بازار ها درآمد داشته باشید. تا انتهای دوره با ما همراه باشد.

جهت دسترسی به کلیه درس های این دوره روی لینک زیر کلیک کنید.

بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن
بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن

بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن (ستاپ های معاملاتی ال بروکس)

زمانی که یک ستاپ معاملاتی خوب شکل می گیرد ، در این حالت باید به دنبال سوئینگ بود. در تایم فریم 5 دقیقه ای m5 در یک روز می توان 1 تا 3 معامله سوئینگ در یک روز پیدا کرد. منظور از معامله سوئینگ حد سود حداقل دو برابر ریسک می باشد.

در هر ساعت از روز می توان ستاپ های معالاتی (سیگنال های معاملاتی فارکس) خوبی پیدا کرد. در این خصوص می توانید سه درس زیر را مطالعه نمایید.

بهترین ستاپ های معاملاتی ال بروکس به صورت زیر هستند:

  • معامله در برگشت روند ماژور Major Trend Reversals (MTR)
  • معامله در برگشت های روند رنج (Trading Range Reversals)
  • معامله در شکست ها (Breakouts)
  • معامله در پولبک ها (Pullbacks)

در ادامه تک تک این ستاپ های معاملاتی را با مثال بررسی می کنیم. این سیگنال های معاملاتی فارکس را می توانید در تمامی بازار های مالی مورد استفاده قرار دهید.

ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (MTR)

اگر با الگوی برگشت روند ماژور و نحوه معامله در این روند آشنایی ندارید ، بهتر است ابتدا مقاله زیر را مطالعه نمایید.

این ستاپ ، بهترین ستاپ معاملاتی ال بروکس برای افراد تازه کار و حرفه ای است.

  • در این ستاپ بازدهی دو برابر ریسک می باشد.
  • زمان کافی برای تصمیم گیری داریم.
  • این ستاپ حداقل یک بار در روز شکل می گیرد.
  • نیازی به تفکر زیاد در این ستاپ معاملاتی نمی باشد و می توانید بیشتر روی مدیریت معامله خود تمرکز کنید.

در این ستاپ می توان قبل از تشکیل ستاپ و روند چند کندل قبل تر آن را پیش بینی کرد. زمانی که خط روند شکسته می شود و بازار به اندازه 5 تا 10 کندل در جهت مخالف حرکت می کند ، باید ببینید که آیا برگشت روند ماژور ایجاد شده است یا خیر؟

در این حالت زمان کافی دارید تا موارد دیگر معامله خودتان از قبیل کندل سیگنال و … را بررسی کنید. یکی از معایب الگوی برگشت روند ماژور این است که احتمال موفقیت در معامله این الگو 40 درصد می باشد.

تمامی الگو های برگشت روند ماژور در سقف در واقع نوعی الگوی سقف دوقلو هستند.

تمامی الگو های برگشت روند ماژور در کف در واقع نوعی الگوی کف دوقلو هستند.

نحوه معامله در ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور

در این ستاپ ابتدا باید یک خط روند پیدا کرده و منتظر بمانید تا خط روند شکسته شود. هر چه خط روند با قدرت بیشتری شکسته شود ، آنگاه با احتمال بیشتری الگوی برگشت روند ماژور خواهیم داشت.

بعد روند قبلی با قدرت کمتر ادامه خواهد یافت. و باید دنبال سیگنال بار و کی بار باشید.

مثالی برای ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور در سقف را بررسی می کنیم.

ابتدا باید منتظر باشید تا یک روند صعودی ایجاد شود. سپس باید کانال صعودی به سمت پایین شکسته شود. و میانگین متحرک را نیز تست کند (تست میانگین متحرک ضروری نیست).

دوباره یک حرکت صعودی ایجاد می شود تا سقف قبلی را تست کند. در دومین کام باید فشار فروش را نیز حس کنید. و در آخر باید کندل سیگنال نزولی ایجاد شود.

برای مثال در شکل زیر یک روند صعودی می بینید. خط روند کانال به سمت پایین شکسته است. می توانیم در پایین آخرین کندل بفروشیم. ولی چون کندل سیگنال زیاد قوی نیست ، بهتر است منتظر کندل های بعدی باشید.

ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (1)
ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (1)

کندل های بعدی در شکل زیر رسم شده است. کندل A که در شکل رسم کرده ایم قوی بوده و می توان در آن فروخت. و اگر تا آخرین کندل پیش برویم حد سود دو برابر ریسک شده و می توان مقداری از سود و یا کل آن را گرفت.

در آخرین کندل شکل زیر ستاپ خرید H2 ایجاد شده است. این ستاپ چون در زیر میانگین متحرک ایجاد شده است . و نیز کندل های نزولی ایجاد شده در این گام نشان از فشار فروش دارد. پس این موقعیت و ستاپ H2 برای خرید زیاد مناسب نبوده و ریسک بالایی دارد.

ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (2)
ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (2)

در ادامه کندل ها یک گام ضعیف تر ایجاد شده است و خواسته تا سقف قبلی خود که بالاتر می باشد را تست کند.

در شکل زیر می توان یک تیک پایین تر از کندل سیگنال سفارش فروش قرار داد.

ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (3)
ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (3)

شکل زیر شکل نهایی می باشد. اگر سوئینگ کرده و معامله خود را نگه دارید و یا از تریلینگ استاپ استفاده کنید ، می توانید از در قسمت های مشخص شده در شکل سود خود از معامله را بگیرید.

همانطور که می بینید در انتهای روند فشار خرید در حال افزایش است و حتی می توان اسکلپ کرده و خرید.

ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (4)
ستاپ معاملاتی برگشت روند ماژور (4)

مثال دیگری برایتان آورده ایم. در شکل زیر ابتدا یک روند نزولی داریم. ابتدا خط روند A به سمت بالا شکسته شده است. و میانگین متحرک تست شده و سایه های بلندی در کندل ها دیده می شود. سپس کف دوم تشکیل شده و خط روند B نیز شکسته شده است.

در این میان اسپایک های نزولی قوی نیز دیده می شود که می تواند کلایمکس فروش نیز باشد. بعد از شکست ها کندل سیگنال خرید دیده می شود. پس می توایند یک تیک بالاتر از کندل سیگنال بخرید.

 حد ضرر را نیز در کف کندل سیگنال قرار دهید. حد سود را نیز حداقل دو برابر حد ضرر قرار داده و سوئینگ کنید. زمانی که به حد سود رسیدید می توانید قسمتی از پوزیشن خود را ببندید و حد سود و ضرر خود را تعدیل کنید.

بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن
بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن

ستاپ معاملاتی معامله در برگشت های روند رنج

معامله در برگشت های روند رنج نیز یکی دیگر از بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن می باشد. برای درک بهتر این قسمت می توانید مقاله نحوه معامله در روند رنج را مطالعه نمایید.

زماین که در نمودار روند رنج داریم ، در کف خریده و در سقف فروخته و اسکلپ می کنیم. در این حالت بازدهی حداقل به اندازه ریسک می باشد. در روند رنج معمولا حد ضرر را بر اسای ریسک حقیقی محاسبه کرده و قرار می دهیم.

در این مورد اگر احتمال موفقیت در معامله بالا باشد ، بازدهی را حداقل برابر با ریسک و اگر احتمال موفقیت در معامله کم باشد ، بازدهی را باید حداقل دو برابر ریسک در نظر بگیریم.

در ابتدای کار باید اطمینان داشته باشید روندی که در آن قرار دارید ، روند رنج می باشد نه صعودی و یا نزولی.

در بیشتر مواقع در داخل روند رنج روند صعودی و یا نزولی ایجاد می شود و روند رنج در یک جهت شکسته می شود. در روند رنج بزرگ می توان سوئینگ و در روند رنج کوچک می توان اسکلپ کرد. برای اسکلپ کردن باید احتمال موفقیت در معامله بالا باشد.

در بیشتر مواقع در روند رنج ابتدا الگوی کنج پارابولیک شکل گرفته و بعد بازار بر می گردد. اگر الگوی کنج در کف ایجاد شود ، بازار به سمت بالا بر می گردد و می توان خرید. و اگر این الگو در سقف دیده شود ، بازار به سمت پایین بر می گردد و باید فروخت.

برای مثال در شکل زیر الگوی کنج در کف را با خطوط آبی و الگوی کنج در سقف را با خطوط بنفش رسم کرده ایم.

بعد از الگوی کنج در کف الگوی ii دیده می شود که اولین i کندل دوجی نیز می باشد. بعد از آن کندل های صعودی پی در پی دیده می شود. در نقطه A وارد شده و می خریم. چون کندل های ورود کوتاه هستند حد ضرر را بر اساس ریسک حقیقی قرار می دهیم. در نقطه B نیز با مشاهده کندل برگشتی و با توجه به حد سودی که مشخص کرده ایم می فروشیم.

ستاپ معاملاتی معامله در برگشت های روند رنج
ستاپ معاملاتی معامله در برگشت های روند رنج

در بیشتر مواقع الگوی پرچم نهایی در سقف و یا کف روند رنج شکل می گیرد. در شکل زیر در روند الگوی های پرچم را برای شما مشخص کرده ایم.

معامله در برگشت های روند رنج
معامله در برگشت های روند رنج

زمانی که کفی پایین تر از کف فعلی شکل می گیرد ، باید منتظر باشید تا کف قبلی به سمت پایین شکسته شود. و در برگشت صعودی می توانید بخرید. در روند رنج معمولا شکستهای ناموفق زیادی خواهیم داشت.

برای مثال خط حمایت به سمت پایین شکسته شده و بازار بالا بر می گردد و با خط مقاومت به سمت بالا شکسته شده و بازار دوباره به سمت پایین بر می گردد.

در روند رنج هنگام معامله بهتر است منتظر بمانیم تا دومین سیگنال نیز ایجاد شود. و بعد معامله کنید. یعنی باید منتظر بمانیم تا سقف و یا کف قبلی تست شود. و در دومین برگشت وارد بازار می شویم.

ستاپ معاملاتی معامله در شکست ها (Breakouts)

معامله در شکست ها نیز یکی دیگر از بهترین ستاپ های معاملاتی البروکس می باشد. برای درک بیشتر این قسمت بهتر است نحوه معامله در شکست صعودی قوی و نحوه معامله در شکست نزولی قوی را مطالعه نمایید.

زمانی که یک شکست قوی در نمودار ببینید باید وارد معامله شد. در روند های قوی نباید به دنبال پولبک برای ورد به معامله بود. زیرا ممکن است هیچگاه پولبک ایجاد نشود. در این شرایط حداقل باید با حجم کمتر وارد معامله شد.

بهترین نقطه برای ورود قیمت پایانی کندل های روندی و در قیمت بازارمی باشد. مزیت معامله در شکست ها این است که هم بازدهی بالا بوده و هم احتمال موفقیت در معامله در این ستاپ معاملاتی بالاست.

از طرفی ریسک معامله در شکست نیز بالاست. پس باید با حجم کمتر وارد معامله شد ؛ که خود نوعی استرس زا است. در این ستاپ زمان کافی نیز برای مدیریت معامله نداریم.

زماین که یک شکست صعدی قوی می بینید ،فقط باید بخرید. می توان بالاتر از سقف کندل و یا پایین تر از کف کندل قبلی نیز خرید. فقط باید برای خرید و معامله به سرعت تصمیم بگیرید.

برای مثال در شکل زیر در قسمت مشخص شده یک میکرو کانال و شکست صعودی قوی می بینید. در این شرایط فقط باید بخرید.

ستاپ معاملاتی معامله در شکست ها (1)
ستاپ معاملاتی معامله در شکست ها (1)

شکل زیر همان ادامه شکل قبلی می باشد. و کادر نارنجی رنگ همان میکروکانال شکل قبل می باشد. پس می توانید در قیمت پایانی کندل های صعودی روندی مشخص شده خرید. حتی می توانید در کف کندل های نزولی نیز بخرید. زیرا این کندل های نزولی نشان دهنده تلاش بازار برای برگشت روند می باشد و به احتمال 80 درصد به نتیجه نخواهد رسید.

ستاپ معاملاتی معامله در شکست ها (2)
ستاپ معاملاتی معامله در شکست ها (2)

ستاپ معاملاتی معامله در پولبک ها

پولبک ها چهارمین و یکی دیگر از بهترین ستاپ های معاملاتی البروکس می باشد. زمانی که مرحله شکست به اتمام می رسد ، بازار وارد کانال خواهد شد. و کانال نیز با پولبک آغاز می شود.

زمانی که در یک روند پولبک ایجاد می شود ، می تواند نشاند دهنده تغییر روند در بازار باشد. پولبک ها فرصت های مناسبی برای کسب سود هستند.

زمانی که پولبک در روند قوی ایجاد می شود ، می توانید سوئینگ کنید. و اگر پ.لبک در روند ضعیف ایجاد شود ، می توان اسکلپ کرد.

در روند صعودی قوی می توان در اولین پولبک H1 خرید. حتی ممکن است پولبک به اندازه یک کندل باشد.

زمانی که روند ضعیف تر می شود ، پولبک های بزرگتری شکل می گیرند. و بازار وارد یک کاال صعودی می شود. در این حالت می توان در دومین پولبک H2 ، الگوی مثلث و یا کنج نیز خرید. برای مثال در شکل زیر می توان در تمامی قسمت های مشخص شده خرید.

ستاپ معاملاتی معامله در پولبک ها
ستاپ معاملاتی معامله در پولبک ها

در روند های نزولی نیز وارد کانال های نزولی می شوید. در این شرایط نیز همین استراتژی وجود دارد و باید در پولبک ها بفروشید.

در این مقاله بهترین ستاپ های معاملاتی ال بروکس را همراه با آموزش برایتان آورده ایم.

سوالات متداول

ستاپ های معاملاتی ال بروکس کدامند؟

معامله در برگشت روند ماژور Major Trend Reversals (MTR)
معامله در برگشت های روند رنج (Trading Range Reversals)
معامله در شکست ها (Breakouts)
معامله در پولبک ها (Pullbacks)

ستاپ معاملاتی چیست؟

ستاپ معاملاتی شامل مواردی می شود که تریدر می تواند در این موقعیت ها وارد معامله شده و سود خوبی کسب کند.

2 دیدگاه برای “بهترین ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن ال بروکس | سیگنال های معاملاتی فارکس

  1. محمد گفته:

    سلام و خسته نباشید

    الان ستاپ معاملاتی ال بروکس همش توی همین صفحه اس…؟؟؟
    منظورم این سرفصل های پایینه
    معامله در برگشت روند ماژور Major Trend Reversals (MTR)
    معامله در برگشت های روند رنج (Trading Range Reversals)
    معامله در شکست ها (Breakouts)
    معامله در پولبک ها (Pullbacks)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *