بورس های خارجی از جمله بورس نیویورک، بورس لندن و بورس توکیو از بزرگترین بازارهای سرمایه دنیا هستند و ارزشمندترین شرکت ها و برندهای بزرگ جهان در آنها معامله می شوند. برای ایرانیان نیز این بازارها فرصتی برای سرمایهگذاری و کسب سود بیشتر می باشند. با توجه به تحریم های اقتصادی و مالی برخی کشورها، بسیاری از شرکت های بزرگ و پرسود جهان از جمله شرکت های فناوری، دارویی و صنایع دفاعی در بورس های خارجی ثبت شدهاند.
بدین منظور، ایرانیان علاوه بر سرمایهگذاری در بورس های داخلی، می توانند با توجه به شرایط و قوانین مربوط به هر کشور، در بورس های خارجی نیز به کارگزاری سرمایهگذاری مراجعه کنند و از فرصت های سودآور سرمایهگذاری در شرکت های بینالمللی بهرهمند شوند.
بسته به بورس مورد نظر، نحوه خرید سهام در بورس خارجی ممکن است متفاوت باشد. در بسیاری از کشورها، مثل آمریکا، افراد غیرمقیم نیز می توانند با ایجاد یک حساب سرمایهگذاری با داشتن شناسه مالیاتی در آن کشور، به خرید و فروش سهام در بورس آن کشور بپردازند. برای خرید سهام در بورس های خارجی، باید ابتدا به یک کارگزاری سرمایهگذاری مراجعه کنید و سپس با ایجاد حساب سرمایهگذاری و پرداخت مبلغ مورد نیاز، امکان خرید و فروش سهام در آن بورس برای شما فراهم می شود.
در اینجا نحوه خرید سهام در بورس خارجی برای ایرانیان را بررسی خواهیم کرد. توصیه می شود قبل از شروع به کار با هر کارگزاری، شرایط و محدودیت های آن را با دقت مورد بررسی قرار داده و پیش از اقدام به سرمایهگذاری، نظر خود را با مشاوران مالی معتبر مطرح کنید.
بازار بورس جهانی چیست؟
بورس های جهانی یکی از اصلیترین مراکز تجارت در جهان هستند که محل خرید و فروش انواع دارایی های مالی مانند سهام، ارز، طلا، نفت و سایر کالاهای قابل معامله هستند. این بازارها به دلیل حضور شرکت های بزرگ و تأثیرگذار در جهان و میلیون ها سرمایهگذار حرفهای و غیرحرفهای، به یکی از پربازدهترین منابع سرمایهگذاری تبدیل شدهاند و بهترین محل برای خرید سهام در بورس خارجی هستند. این بازارها از نظر چگونگی عملکرد و ساختار، با توجه به نوع فعالیتی که در آن صورت می گیرد، متفاوت هستند.
به عنوان مثال، بورس های دارایی های مالی به دو دسته اصلی بورس اوراق بهادار (Stock Exchange) و بورس کالا (Commodity Exchange) تقسیم می شوند. در هر کشور نیز بورس های مختلفی وجود دارند که هر یک با شرایط، قوانین و محدودیت های خود عمل می کنند. بورس های جهانی عمدتاً به دو صورت مرکز معاملاتی و نواحی مالی تقسیم می شوند. مرکز معاملاتی بورس ها، محل انجام معاملات اصلی بورسی هستند و بیشترین تعداد شرکت ها و معاملات را در خود جای دادهاند.
به عنوان مثال بورس نیویورک، بورس لندن، بورس توکیو و بورس شانگهای می توانند به عنوان نمونهای از مرکزهای معاملاتی بورس های جهانی نام برد. از سوی دیگر، نواحی مالی به عنوان بازارهایی هستند که برای شرکت ها و سرمایهگذارانی که نیاز به جمعآوری سرمایه دارند، مطرح شدهاند. این نواحی مالی شامل بورسهای دوم در کشورهای مختلف هستند که عمدتاً برای شرکت های کوچک و نوپا در نظر گرفته می شوند.
بورس های دوم، معمولاً برای کمپانی های کوچکی که به دنبال جمعآوری سرمایه برای توسعه کسب و کار هستند، فرصتی برای جذب سرمایه فراهم می کنند. در هر صورت، برای ورود به بازار بورس جهانی و خرید سهام در بورس خارجی نیاز به داشتن حساب معاملاتی در یک کارگزار بورس دارید. بعد از ثبتنام در کارگزار معاملاتی، می توانید به راحتی با استفاده از نرمافزار معاملاتی کارگزار، به بازار بورس جهانی دسترسی داشته باشید.
معرفی 10 تا از بهترین بازارهای بورس جهانی
1- بورس نزدک NASDAQ
بورس نزدک (NASDAQ) یکی از بزرگترین بورس های جهان است که در شهر نیویورک، ایالات متحده آمریکا قرار دارد. نام NASDAQ مخفف عبارت National Association of Securities Dealers Automated Quotations است. این بورس در سال ۱۹۷۱ تأسیس شد و در آن زمان بهعنوان یک سامانهی الکترونیکی برای معاملات سهام بهکار گرفته شد.
NASDAQ یکی از بورس های معروف و پررونق دنیاست که در آن شرکت های بزرگی مانند اپل، مایکروسافت، فیسبوک و گوگل معاملات خود را انجام می دهند. در این بورس، بیشتر معاملات بهصورت الکترونیکی انجام می شود و با توجه به اینکه بسیاری از شرکت های فناوری در آن معاملات خود را انجام می دهند، به عنوان یکی از بورس های فناوری جهان شناخته می شود. نزدک یکی از بهترین بازارها خرید سهام در بورس خارجی است.
2- بورس نیویورک NYSE
بورس نیویورک یا NYSE یکی از بزرگترین بورس های جهان است که در شهر نیویورک واقع شده است. این بورس در سال 1792 تاسیس شده و در طول تاریخ با تغییرات مختلفی روبرو شده است. در حال حاضر، بیش از ۲۸۰۰ شرکت در این بورس ثبت شدهاند و معاملات انجام شده در آن برای بسیاری از بازارهای دیگر جهان نیز قیمت گذاری می شوند.
نحوه عملکرد این بورس بر اساس سیستم سفارش دهی الکترونیکی تعریف شده است و با استفاده از شاخص داو جونز نیز می توان عملکرد بازار را پیگیری کرد. بورس نیویورک یا NYSE یکی از بزرگترین و معروفترین بورس های جهان است که در آن شرکت های بزرگ و معروف دنیا مانند کوکاکولا، گوگل، فیسبوک، آمازون و … معامله می شوند.
NYSE در مرکز شهر نیویورک و در ساختمان جدیدی با ظرفیت بالغ بر ۱۵۰۰ نفر و در ۱۱۰ کشور دنیا نمایندگی دارد و بهترین بازار برای خرید سهام در بورس خارجی است. مجموعهای از سهام و اوراق بهادار با ارزش ۳۰ تریلیون دلار در این بورس معامله می شود. همچنین، در این بورس فعالیت های تجاری از قبیل بازار جهانی سرمایهای، اخبار شرکت ها و رویدادهای مختلف مرتبط با بازار سرمایه نیز صورت می گیرد.
3- بازار بورس توکیو TSE
بورس توکیو یا Tokyo Stock Exchange (به اختصار TSE) یکی از بزرگترین بورس های جهان و بزرگترین بورس سهام در ژاپن است. این بورس در سال ۱۸۷۸ تأسیس شده و در حال حاضر بیش از ۲۳۰۰ شرکت در آن ثبت شدهاند و بهترین بازار برای خرید سهام در بورس خارجی است.
از جمله شرکت های بزرگی که در بورس توکیو ثبت شدهاند می توان به Toyota، Sony، Honda، Mitsubishi و Panasonic اشاره کرد. همچنین بورس توکیو شاخص Nikkei 225 را نیز به عنوان شاخصی برای نمایش عملکرد بازار سهام ژاپن استفاده میکند.
4- بازار بورس شانگهای
بازار بورس شانگهای (Shanghai Stock Exchange) یکی از بزرگترین بازارهای سهام در جهان است که در شهر شانگهای چین واقع شده است. این بازار به عنوان دومین بزرگترین بازار سهام در جهان پس از بورس توکیو شناخته می شود و بهترین بازار برای خرید سهام در بورس خارجی است. شاخص بازار بورس شانگهای، شاخص SSE Composite است که از میانگین قیمت گذاری شده سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس ساخته شده است.
این بازار از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۳ بعدازظهر به وقت محلی (۲ صبح تا ۸ صبح به وقت گرینویچ) کار می کند. شرکت های بزرگی مانند شرکت های بانکی، شرکت های نفتی و شرکت های بیمه در بورس شانگهای به فروش می رسند.
5- بازار بورس هنگ کنگ
بورس هنگ کنگ یکی از بزرگترین بازارهای سرمایهگذاری در جهان است و بهعنوان دروازه ورود به بازارهای سرمایهگذاری در چین شناخته می شود. این بازار با نام رسمی “بورس اوراق بهادار هنگ کنگ” شناخته می شود و در سال ۱۸۹۱ تأسیس شده است. این بازار در حال حاضر شامل بیش از ۲۲۰۰ شرکت است و با شعب در شهرهای دیگر چین، شبه جزیره ماکائو و دبی همکاری می کند.
همچنین هنگ کنگ یکی از مهم ترین مراکز مالی در آسیا و جهان است و تأثیر بسیاری بر روی بازارهای جهانی دارد. ساعات کاری بازار هنگ کنگ از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی است. این بازار بهترین مکان برای خرید سهام خارجی است.
۶- یورونکشست EuroNext
بازار یورونکشست (EuroNext) یکی از بزرگترین بازارهای بورسی جهان است که در چند کشور اروپایی اعم از فرانسه، بلژیک، هلند، پرتغال و ایرلند فعالیت می کند. این بازار با ترکیب شدن چندین بازار بورسی در اروپا در سال ۲۰۰۰ شکل گرفت و در حال حاضر دارای بیش از ۱٫۵ هزار شرکت عضو و بیش از ۴۰۰٬۰۰۰ نماد معاملاتی می باشد.
بازار یورونکشست به عنوان یک بازار چندملتی، امکان معامله انواع اوراق بهادار از جمله سهام، اختیارات، انواع بلوغ و اوراق مشارکت را به سرمایه گذاران فراهم می کند و بهترین بازار برای خرید سهام در بورس خارجی است.
۷- بازار بورس شنزن
بورس شنژن یک بازار بورس چینی است که در شهر شنژن واقع شده است. این بازار بورس در سال ۱۹۹۰ تأسیس شده و به عنوان یکی از دو بازار بورس بزرگ چین (بازار بورس شانگهای و بازار بورس شنژن) شناخته می شود.
در این بازار بورس، سهام شرکت های داخلی و خارجی قابل خرید و فروش است و به عنوان مرکز تبادل اوراق بهادار در جنوب چین شناخته می شود. از مزایای این بازار بورس، قابلیت دسترسی به سهام شرکت های نوپا و توسعهیافته است. این بازار بهترین مکان برای خرید سهام در بورس خارجی است.
8- بازار بورس لندن LSE
بورس لندن یا London Stock Exchange (LSE) یکی از قدیمیترین و بزرگترین بازارهای سهام جهان است. این بازار در سال ۱۸۰۱ تاسیس شد و در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ شرکت در آن ثبت شدهاند. بورس لندن به عنوان یکی از مراکز مهم تجارت جهان شناخته می شود و شاخص FTSE 100 در آن معروف است که شامل ۱۰۰ شرکت بزرگترین بازارهای بورسی لندن می باشد.
بورس لندن به عنوان یک بازار سرمایهای بسیار حرفهای شناخته می شود و به دلیل قوانین سختگیرانهای که برای شرکت های مدیریت شده در آن وجود دارد، از نظر سرمایهگذاری برای بسیاری از سرمایهگذاران جذاب است. بورس لندن نیز به دلیل سابقه و تاریخچه بلند و همچنین حضور بزرگترین شرکت های جهان در آن، به عنوان یکی از محبوبترین بازارهای سهام در جهان شناخته می شود. این بازار در لیست خرید سهام در بورس خارجی قرار دارد.
9- بازار بورس تورنتو TSX
بورس تورنتو یا بورس TSX یکی از بزرگترین بازارهای بورس کانادا است و در شهر تورنتو قرار دارد. این بازار شامل شاخص هایی مانند شاخص S&P/TSX و شاخص TSX Venture Exchange می شود. شاخص S&P/TSX شاخصی است که شرکت های بزرگ بورس کانادا در آن قرار دارند، در حالی که شاخص TSX Venture Exchange شاخصی است که شرکت های کوچکتر و متوسط بورس کانادا در آن قرار می گیرند.
این بازار بورس با بیش از ۲۲۰۰ شرکت مختلف، به عنوان یکی از بازارهای بزرگ جهان شناخته می شود که در آن می توان انواع سهام، اوراق بهادار و محصولات مشتقه را خرید و فروش کرد. بورس تورنتو بهترین مکان برای خرید سهام در بورس خارجی است.
10- بورس بمبئی BSE
بورس بمبئی (BSE) یا بورس اوراق بهادار بمبئی، یکی از قدیمیترین و بزرگترین بورس های هند است که در سال ۱۸۷۵ تأسیس شد. این بورس دارای بیش از ۶۰۰۰ شرکت عضو است که در بخش های مختلفی از بازار فعالیت می کنند، از جمله شرکت های معدنی، تولیدی، صنعتی و خدماتی. بورس بمبئی از نظر حجم معاملات، به عنوان یکی از بزرگترین بورسهای جهان شناخته می شود.
در این بورس، انواع اوراق بهادار از جمله سهام، بانکی، اداری و… معامله می شود و ساعت کاری آن از ساعت ۹ صبح تا ۳:۳۰ بعدازظهر به وقت محلی (ساعت ۵:۳۰ تا ۱۲ شب به وقت ایران) است. بورس هند نیز در لیست خرید سهام در بورس خارجی قرار دارد.

مزایای خرید سهام در بورس خارجی
سرمایه گذاری در بورس بین المللی مزایای زیادی دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دسترسی به بازارهای بزرگ
با سرمایه گذاری و خرید سهام در بورس خارجی می توان به بازارهای بزرگ و پویا دنیا دسترسی پیدا کرد که این امر به افزایش فرصت های سرمایه گذاری و بهبود عملکرد سرمایهگذاری منجر می شود.
تنوع سبد سرمایهگذاری
با سرمایه گذاری در بورس خارجی می توان در شرکت های بزرگ و معتبر از جمله شرکت های فناوری، سازمان های مالی، شرکت های صنعتی و معدنی، شرکت های خدماتی و… سرمایهگذاری کرد و سبد سرمایهگذاری خود را تنوع بخشید.
امکان مشارکت در رشد شرکت های بینالمللی
با سرمایهگذاری و خرید سهام در بورس خارجی، می توان در رشد شرکت های بینالمللی موفق شرکت کرد و بهرهوری بیشتری را از سرمایهگذاری خود حاصل کرد.
محافظت در برابر ریسک ارزی
با سرمایه گذاری و خرید سهام در بورس خارجی، می توان در برابر ریسک ارزی محافظت کرد و از نوسانات ناشی از تغییرات ارزی در بازار امنیت بیشتری داشت.
محافظت در برابر ریسک کشوری
با سرمایه گذاری در بورس خارجی، می توان در برابر ریسک کشوری محافظت کرد و به صورت مستقیم از روند رشد و عملکرد شرکت ها در کشورهای دیگر بهرهمند شد.
روش های سرمایهگذاری در بورس خارجی یا بینالملل
روش های مختلفی برای سرمایهگذاری در بورس بینالملل و خرید سهام در بورس خارجی وجود دارد که شامل موارد زیر می باشد.
خرید سهام
در این روش، سرمایهگذاران می توانند سهام شرکت ها را در بورس بینالملل خریداری کنند و از سود حاصل از افزایش ارزش سهام بهرهمند شوند.
معاملات با سهام از طریق قراردادهای آتی
در این روش، سرمایهگذاران می توانند با خرید و فروش معاملات فیوچرز یا آتی به سود برسند. در این قراردادها، قیمت سهام در آینده تعیین شده و سرمایهگذاران می توانند با خرید و فروش این قراردادها سود کسب کنند.
معاملات با آپشن
در این روش، سرمایهگذاران می توانند با خرید و فروش آپشن ها به سود برسند. در روش معاملات آپشن، سرمایهگذاران می توانند به دو شکل Call و Put عمل کنند. در Call، سرمایهگذار با پیشبینی افزایش قیمت سهم، خریداری می کند و در Put با پیشبینی کاهش قیمت سهم، خریداری می کند.
معاملات با ETF
در این روش، سرمایهگذاران میتوانند با خرید و فروش ETF به سود برسند. ETF یکی از انواع صندوق سرمایهگذاری است که در بورس معاملات میشود و معمولاً شامل سبدی از سهام یا داراییهای دیگر است. معاملات EFT بهترین مورد از خرید سهام در بورس خارجی هستند.
معاملات با فارکس
در این روش، سرمایهگذاران می توانند با خرید و فروش ارزهای خارجی به سود برسند. در این روش، با پیشبینی افزایش یا کاهش ارز، سرمایهگذاران می توانند سود کسب کنند.

نحوه ثبتنام در بازار بورس جهانی
برای ثبت نام در بورس جهانی فارکس، ابتدا باید یک حساب کاربری در یکی از بروکرهای معتبر فارکس مانند XM، IC Markets، FXTM و… ایجاد کنید. برای این کار، باید به سایت بروکر مورد نظر مراجعه کرده و فرم ثبت نام را تکمیل کنید. در این فرم اطلاعات شخصی خود را وارد کرده و مدارک شناسایی خود را بارگذاری کنید.
سپس بعد از تایید حساب کاربری خود، می توانید به سیستم معاملاتی بروکر وصل شوید و با شروع ترید در بورس جهانی، به سوددهی بپردازید. معمولاً برای شروع ترید در بورس جهانی فارکس و خرید سهام در بورس خارجی، باید به بروکر سرمایهگذاری خود مبلغی واریز کنید و سپس با استفاده از ابزارهای مختلف معاملاتی، به خرید و فروش سهام و ارزهای خارجی بپردازید.
برای ثبت نام در بورس جهانی فارکس بهتر است ابتدا با بروکرهای مختلف آشنا شوید و شرایط و خدمات آنها را مقایسه کنید. سپس بر اساس نیاز و تجربه خود، بروکر مناسب را انتخاب کرده و ثبت نام کنید. همچنین قبل از شروع به معامله، بهتر است با دانش مورد نیاز در زمینه فارکس و ریسک های مرتبط با آن آشنا شوید و از طریق آموزش های موجود در وبسایت ها و منابع آنلاین، مهارت های لازم برای معامله در بازار فارکس را بهبود بخشید.
افتتاح حساب کارگزاری برای خرید سهام در بورس آمریکا
یک کارگزار سهام بین المللی می تواند به سرمایه گذاران تازه وارد در بازار ایالات متحده کمک کند تا سرمایه گذاری های خود را مدیریت کنند. شرکت های کارگزاری می توانند اطمینان حاصل کنند که سرمایه گذاری های شما با تمام قوانین مطابقت دارد. برخی از شرکت های کارگزاری حتی در کار با سرمایه گذاران بین المللی تخصص دارند.
با این حال، برای سرمایهگذارانی که می خواهند اقدام به خرید سهام در بورس خارجی مانند بورس آمریکا کنند، توصیه می شود که تحقیق کنند که آیا شرکت کارگزاری سرمایهگذاران کشور آنها را می پذیرد یا خیر. برخی از شرکت ها به همه کشورهای جهان خدمات ارائه نمی دهند. نکته خوب این است که بسیاری از شرکت های کارگزاری پورتال های آنلاین دارند که در آن سرمایه گذاران می توانند سرمایه گذاری های خود را در هر زمان از روز و از هر مکانی نظارت کنند.
برخی از موسسات مالی بین المللی به سرمایه گذاران اجازه می دهند حساب هایی باز کنند که به آنها امکان دسترسی به بورس های سهام ایالات متحده را می دهد. همان طور که در مطالب بالا نیز گفته شد برخی از شرکت های آمریکایی نیز وجود دارند که سهام خود را در بورس های خارجی فهرست می کنند.
آیا شهروندان غیر آمریکایی می توانند سهام شرکت های آمریکایی را بخرند؟
برای داشتن سهام شرکت های آمریکایی هیچ الزامی برای شهروندی وجود ندارد. در حالی که اوراق بهادار سرمایه گذاری ایالات متحده توسط قانون ایالات متحده تنظیم می شود، هیچ مقررات خاصی وجود ندارد که افراد غیر شهروند ایالات متحده را از شرکت در بازار سهام ایالات متحده منع کند. با این حال، حتی اگر یک شهروند غیرآمریکایی بتواند به طور قانونی سهام و اوراق قرضه ایالات متحده را معامله کند، ممکن است همچنان لازم باشد (علاوه بر اینکه توصیه می شود) با یک شرکت سرمایه گذاری مشورت کند و از خدمات یک متخصص استفاده کند.
برخی فاکتورهای اضافی وجود دارد که سرمایهگذاران غیرآمریکایی ممکن است قبل از سرمایهگذاری و خرید سهام در بورس خارجی، مانند سهام ایالات متحده، باید از آنها عبور کنند. مالکان خارجی و دارندگان دارایی های مستقر در ایالات متحده مشمول مجموعه ای از قوانین ایالات متحده هستند که برای محافظت از منافع ایالات متحده طراحی شده است. یک کارگزار سهام بینالمللی می تواند به سرمایهگذاران غیرآمریکایی کمک کند تا اطمینان حاصل کنند که از قوانین حاکم بر سهام و اوراق قرضه ایالات متحده پیروی می کنند.
نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید
در این مطلب از ایتسکا به نقد و بررسی تخصصی نحوه خرید سهام در بورس خارجی پرداختیم. با توجه به مطالب بالا در می یابیم که خرید سهام در بورس خارجی برای ایرانیان می تواند یک گزینه جذاب برای سرمایهگذاری باشد. با وجود این، باید دقت شود که این نوع سرمایهگذاری دارای ریسک هایی مانند تغییرات نرخ ارز، تغییرات قوانین و مقررات در کشورهای مختلف و عدم قطعیت های سیاسی و اقتصادی می باشد.
در هر صورت، بهتر است قبل از هر گونه سرمایهگذاری، تحقیقات و بررسی های دقیق انجام شود و نظر خبرگان و کارشناسان مالی نیز در نظر گرفته شود. به طور کلی، ورود به بازار بورس جهانی برای سرمایهگذاران می تواند فرصتی برای بهرهبرداری از مزایای بیشتر سرمایهگذاری باشد. با این حال، همانند هر نوع سرمایهگذاری دیگر، سرمایهگذاران باید دقت کنند و به مدیریت خطر و موفقیت های خود توجه کنند.
اگر شما نیز تجربه کار با بازارهای جهانی و خرید سهام در بورس خارجی را دارید، می توانید تجربیات، نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید تا دیگر کاربران نیز بتوانند از آنها استفاده کنند.
سوالات متداول
چگونه شروع به سرمایهگذاری در شرکت های خارجی کنیم؟
برای شروع سرمایهگذاری در شرکت های خارجی و خرید سهام در بورس خارجی، ابتدا باید یک حساب سرمایهگذاری باز کنید. برای این کار، می توانید به یک کارگزاری بینالمللی مراجعه کنید که این خدمات را ارائه می دهد. پس از انتخاب کارگزاری، فرم ثبتنام را تکمیل کرده و مدارک مورد نیاز را ارسال کنید.
پس از تأیید ثبتنام و تکمیل مراحل کارگزاری، می توانید به سرمایهگذاری در شرکت های خارجی بپردازید. اما قبل از هرگونه سرمایهگذاری، بهتر است بازارهای مالی و ریسک های آنها را بهطور کامل بشناسید و به تحلیل و بررسی بازارهای مالی بپردازید.
چگونه با ارز خارجی سهام بخریم؟
اگر به دنبال سرمایه گذاری در یک شرکت خارجی فهرست شده در بورس هستید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که با شرکت کارگزاری خود تماس بگیرید و ببینید که آیا چنین خدماتی را ارائه می دهد یا خیر. اگر این کار را انجام دهد، شرکت باید با یک بازارساز یا یک شرکت وابسته واقع در کشوری که می خواهید سهم را در آن بخرید تماس بگیرد.
آیا ایرانی ها می توانند در سهام آمریکا سرمایه گذاری کنند؟
برای داشتن سهام شرکت های آمریکایی هیچ الزامی برای شهروندی وجود ندارد. در حالی که اوراق بهادار سرمایه گذاری ایالات متحده توسط قانون ایالات متحده تنظیم می شود، هیچ مقررات خاصی وجود ندارد که افراد غیر شهروند ایالات متحده را از مشارکت در بازار سهام ایالات متحده منع کند.
آیا ایران اجازه سرمایه گذاری خارجی را می دهد؟
بر اساس FIPPA، کلیه سرمایه گذاران خارجی مجاز به سرمایه گذاری در کلیه حوزه های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات در ایران هستند.
آیا می توانید سهام را مستقیماً از بورس خریداری کنید؟
برای خرید سهام، معمولاً به کمک یک کارگزار بورس نیاز دارید، زیرا نمی توانید به سادگی با یک بورس اوراق بهادار تماس بگیرید و بخواهید مستقیماً سهام بخرید. هنگامی که از یک کارگزار بورس، چه یک انسان یا یک پلت فرم آنلاین استفاده می کنید، می توانید سرمایه گذاری مورد نظر خود را برای خرید یا فروش و نحوه انجام معامله انتخاب کنید.
آیا می توان سهام بوئینگ و شرکت های دیگر آمریکایی را از داخل ایران خریداری کرد؟
خرید سهام در بورس خارجی مانند آمریکا، برای ایرانیان معمولاً از طریق بروکرهای فارکس امکانپذیر است. اما به دلیل تحریم ها و محدودیت های بینالمللی، بعضی از شرکت های خارجی، از جمله شرکت بوئینگ، ممکن است از لیست شرکت هایی که قابلیت خرید و فروش آنها در بورس های خارجی وجود دارد، خارج شده باشند. لذا برای خرید سهام شرکت های خارجی، باید ابتدا با شرایط و محدودیت های مربوط به هر شرکت و هر بازار مطلع شوید و سپس با کمک بروکرهای معتبر و قانونی، این خرید را انجام دهید.
آیا ایرانی ها می توانند از فارکس استفاده کنند؟
معامله گران فارکس ایرانی می توانند کارگزار خود را از میان 14 مورد از بهترین کارگزاران و پلتفرم های معاملاتی فارکس تحت نظارت جهانی که سرمایه گذاران داخلی را می پذیرند، انتخاب کنند. بسیاری از کارگزاران فارکس تحت نظارت در ایران، حساب های اسلامی یا بدون مبادله را برای معاملهگران مسلمان ارائه می کنند. از طریق این بروکر ها می توان اقدام به خرید سهام در بورس خارجی کرد.
سلام و عرض ادب و احترام
بنده قصد انجام معاملات اسپات در شرکت ها و بورس های خارج از کشور رو دارم ، امکانش هست معرفی بفرمایید بهترین بروکری که در این زمینه فعالیت می کنه چه بروکری است ؟
اگر هم به ایمیلم ارسال بفرمایید که خیلی ازتون ممنون هستم