هولدر کیست؟ | ویژگی های هولدر های موفق

هولدر کیست؟ | ویژگی های هولدر های موفق - هولدر

کلمه بامزه و جالب هودل را می شناسید؟ چقدر در مورد این کلمه آشنا اما با املای غلط درون خود بسیاری از مفاهیم مربوط به معاملات بازار سرمایه را دارد. معنای تحت الفظی آن به معنای حفظ کردن و نگه داشتن و عدم خرید و فروش است و آنچه در بطن این کلمه جریان دارد عبارت است از تحمل تریدر برای تغییر روند و بازگشت مجدد سهم یا ارز دیجیتال به مسیر رشد و صعود. تصمیم بین دو گزینه هولد یا ترید کردن بسیار دشوار است و برای این انتخاب باید بسی هوشیار باشید. هیچ کدام از آنها به تنهایی و قطعیت سودده نیستند و هر کدام در موقعیت نسبی خود می توانند مفید باشند و سود بزرگی را روانه حساب های شما کنند. همه آن چیزی که شما باید انجام دهید، یک تحلیل درست از وضعیت بازار است. باید نسبت به تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال دقیق باشید و روش های اجرای آن را به صورت کامل اموخته باشید تا بتوانید بهترین نتیجه را از روند بازار بدست آوریدو در این مقاله به دنبال معرفی عملکردی به نام هولد خواهیم بود و هولدر را به عنوان مجری آن بیشتر خواهیم شناخت. با ایتسکا همراه باشید.

هولدر کیست
هولدر کیست؟ | ویژگی های هولدر های موفق 1

هولدر کیست و قوانین هولدکردن در ارز های دیجیتال چیست؟

اگر مفهوم ترید را به درستی متوجه شده باشید، هر آنچه در نقطه مقابل آن قرار دارد را در دسته عملیات هولد قرار دهید. کلمه HODL با یک املای غلط که احتمالا به صورت عمدی مرتکب شده باشند، به معنای ممانعت از خرید فروش ارزهای دیجیتال است. این اشتباه را یک محقق رمزارز ها به ظاهر در هنگام تایپ کلمه HOLD مرتکب می شود و آنقدر این موضوع مورد توجه قرار می گیرد که اکنون کاملا در میان تریدرهای ارز دیجیتال جا افتاده است. این واژه در واقع یک اصطلاح عملی برای آنهایی است که در مقطعی از بازار ترید را کنار می گذارند و ارز را نگه می دارند. البته باید اشاره کنیم که این کلمه امروز در میان سایر بازارهای سرمایه نیز مصطح بوده و به دفعات استفاده می شود.

هودلر

کسانی که در بازارهای سرمایه به دید بلند مدت فعالیت می کنند و خرید و فروش های مداوم ندارند و سود خود را از گذر زمان کسب می کنند، هودلر هستند. به طور کاملا شفاف، هودلرها همان تریدرهایی هستند که سرمایه گذاری های خود را بر مبنای استراتژی های بلند مدت پایه ریزی کرده اند و با نوسانات دچار تردید در مورد آن نمی شوند. یکی از کلمات کلیدی در این میان بحث نوسانات است. نوسان عامل اصلی تهدید و فرصت در بازار است. آن تریدرهایی که از نوسان وحشت دارند، معمولا به صورت لحظه ای معامله می کنند و آنها که بیشتر خاک بازار سرمایه را خورده اند، زود از صحنه بیرون نمی روند و استراتژی هودل را دنبال می کنند. از بهترین و ملموس ترین مثال های موفقیت این استراتژی، خود بیت کوین است. 

هولدر
هولدر کیست؟ | ویژگی های هولدر های موفق 2

توصیه به هودل کردن بیت کوین در چند سال اخیر بدون وقفه سودده بوده است و هر که آن را ترید کرده ناراضی بوده است. این اتفاق به صورت یک رشد غیرعادی در طول سال 2013 برای اولین بار برای بیت کوین رخ داد. آنان را بیت های خود را به قیمت پانزده دلار رد کردند و به توصیه ها گوش ندادند،چند ماه بعد با هزار بدبختی در پی خرید بیت به قیمت 1100 دلار بودند و اما پشیمانی سودی ندارد. هر چه که میزان مدت زمان هودل کردن بیشتر باشد، می توان راحت تر از نوسانات چشم پوشی کرد. بیت کوین پس از رشد وحشتناک سال 2013، به طرز عجیبی ریزش کرد و قیمتش نصف شد، اما چند سال بعد علاوه بر جبران زیان موردنظر، چندین برابر سود را نصیب سهامداران خود نمود. بنابراین، هودلرها در استراتژی های خود، سهم ریسک را بسیار پایین می دانند و از فرصت ها بهترین بهره را می برند و همواره از شک و تردید و ترس در سرمایه گذاری دور هستند.

زمانبندی هودل

تصمیم در مورد هودل کردن یا نکردن و حتی مواقع اجرایی نمودن آن، کاملا یک تصمیم شخصی است. مبنای آن تحلیل های خود شماست و دانشی که برای حفظ سرمایه خود به کار بسته اید. به طور معمول افرادی که کمتر ریسک پذیر باشند از این استراتژی بیشتر استقبال می کنند و آنها که ترید را به صورت یک شغل دنبال می کنند به دنبال یادگیری عملکرد در زمان نوسانات هستند. شاید به این خاطر که آنها باید درآمد روزانه خود را از این بازار خارج کرده و صرف موارد دیگر زندگی خود کنند. همچنین این موضوع در مورد افرادی که دانش کمتری از تحلیل های مختلف دارند صدق می کند. برای فعالیت در یک بازار پرتنش باید بسیار آماده باشید و بتوانید روندها را تشخیص دهید. در واقع افرادی که بدون دانش کافی شروع به سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال کرده اند، چاره به غیر از استراتژی هودل ندارند.

فاکتورهاو قوانین موثر در استراتژی هودل

موارد زیر را در هنگام تصمیم گیری برای هودل کرده یک ارز مدنظر داشته باشید:

1- چه ارزی را هولد می کنیم و با چه هدفی ؟

در هنگام هولد کردن یک ارز به این قضیه فکر کنید که چه داستانی پشت این ارز خوابیده است. به طور معمول ارزهای دیجیتال در هنگام معرفی شان، پروژه های خود را تشریح می کنند و اهداف خود را به ضورت شفاف بیان می کنند. ارزهایی که با هدف کسب و کار و ارتقای درآمد وارد بازار می شوند بیشتر قابلیت اعتماد دارند تا ارزهایی که هدف خود را رشد فن آوری های مرتبط می دانند. موضوعی که عملا با وجود بیت کوین نمی توان هیچ توجیحی برایش یافت.

2- بررسی تیم پروژه ساخت ارز دیجیتال

توسعه دهندگان و سازندگان ارزهای دیجیتال یک تیمی را تشکیل می دهند که اغلب برای رقابت با بیت کوین به عنوان غول این عرصه پا به عرصه می گذارند و شکست سرنوشت محتوم آنهاست. باید نسبت به اهداف و دیدگاه های تیم سازنده حساس باشید و به دقت رصد کنید که از چه کسانی و از چه رسته ای به دنبال توسعه این ارز بوده اند. داده های بسیار مفیدی دستتان را می گیرد که بدانید هولد کردن سودمند است یا نه؟

3- کاربردها

برای استفاده از ارزهای دیجیتال، باید کمی توقع خود را پایین تر بیاورید. یا حداقل فعلا به دید یک پول رایج آن را نبینید. در مورد هر یک از آنها و موارد کاربردشان تحقیق کنید و کاملا مطلع باشید که قابلیت استفاده در چه زمینه هایی برای شان فراهم شده است.

اصطلاح هادل کردن
هولدر کیست؟ | ویژگی های هولدر های موفق 3

4- محدودیت های خاص

هیچ مبنای خاصی برای قیمت گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال وجود ندارد. هر آنچه به قیمت آنها مربوط شود، ارتباط تنگاتنگی با محدودیت تعداد آنهاست. میزان گرایش مردم به هولد کردن این ارزها در کنار این موضوع که فقط تعداد محدودی از آنها قابل استخراج باشد، یک ارز ذاتی به آنها می دهد و قیمت را معین می کند. باید در این مورد به درستی آ”اه باشید. ارزی را که در مورد هولد کردن آن می خواهید تصمیم بگیرید زیر نظر بگیرید و تحقیق کنید که آیا این ارز محدودیت های مشخصی در مورد تولید و نگهداری و یا سایر موارد دارد؟ اگر این محدودیت ها وجود داشته باشد، مقدار آن را سوال کنید و نسبت اقبال عمومی به تعداد را بسنجید تا محبوبیتش بدست آید. هر چقدر این ارز مورد نر محبوب تر باشد، ارزش هولد کردن بالاتری دارد.

5- پلن B

برای هر وضعیت بازار یک استراتژی مشخص داشته باشید. مگر می شود یک تریدر برای زمان صعود بازار آماده باشد اما در مقطعی که بازار نزولی است، هیچ پلن و طرحی را در جیب خود نداشته باشد. مدیریت ریسک در این مواقع بهترین ایده است. باید نسبت به آن مسلط شوید و قواعد عرضه و تقاضا را از بر کنید. به حاشیه های سود و زیان خود متعهد باشید و از خطوط قرمز خود عبور نکنید. با وجود برخی ارزها که امکان صفر شدن ارزش شان نیز هست، این ریسک را به صورت مداوم بسنجید، مبادا در دام چنین رمزارزهایی گرفتار شوید.

6- صحت سنجی داده ها

چقدر به داده هایی که در مورد یک رمزارز در فضای مجازی پخش شده است اعتماد دارید. به طور مثال اینکه فلان ارزی را در یک ساعت به تعداد ایکس توکن فروختند. این گزاره خبری را تا چه حد دقیق می دانید و چقدر بر مبنای آن تصمیمات خود را تغییر می دهید. باید صحت این اخبار مشخص شود. باید پروژه های مربوط به آن رمزارز را بررسی کنید و میزان شفافیت تیم توسعه را اندازه بگیرید. سراغ ارزهایی بروید که پروژه های شفاف داشته اند و همه اطلاعات آن را از میزان تعداد توکن های ذخیره و فروخته شده، تا محل ذخیره سرمایه ها و اسناد و مدارک را بازبینی کنید.

اعتماد در بازار ارزهای دیجیتال فاکتور بسیار مهمی است. مبنای تصمیم گیری بیشتر افراد برای سرمایه گذاری در این بازار داده ها و اخبار رسیده از گوشه و کنار است و عملا هیچ دانش خاصی در این مورد ندارند. آنها بی اختیار استراتژی هولد را انتخاب می کنند و نمی توان به آنها خرده گرفت. اما آیا همیشه هولد کردن بهترین گزینه است؟ و اینکه آیا هر ارزی را می توان سالها در حساب خواباند و منتظر رشد بود؟ چه اتفاقاتی در پشت صحنه آن ارز رخ می دهد و نگهداری بلند مدت آنها روی چه حسابی سودده است؟ در این آشفته بازار ارزهای دیجیتال کدام ارز را برای هولد کردن انتخاب می کنید. سطرهای بالا را دوباره بخوانید و بیشتر از همیشه دنبال تحقیق در مورد ارزها باشید. استراتژی خود را تنها نسبت به شرایط انتخاب کنید. هیچ روش قطعی وجود ندارد.

0امتیازی ثبت نشده

متوسط امتیاز از 0 کاربر

0 رای
0 رای
0 رای
0 رای
0 رای

ارسال نظر و ثبت امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انصراف

لطفا ابتدا لاگین نمایید.